Nomizo un rupji sarīvē piecus burkānus, viegli apcep olīveļļā, tad pievieno pusotru litru tomātu sulas, gramus simts smalki rīvēta cietā siera, puspudeli salsas mērces, visu vāra, līdz gribas ēst. Pievieno skābu vai saldu krējumu, dekorē ar svaigu piparmētras lapiņu. Pasniedz ar siltām siermaizītēm.
(bez virsraksta) @ 23:48
dienasgramata:
Nomizo un rupji sarīvē piecus burkānus, viegli apcep olīveļļā, tad pievieno pusotru litru tomātu sulas, gramus simts smalki rīvēta cietā siera, puspudeli salsas mērces, visu vāra, līdz gribas ēst. Pievieno skābu vai saldu krējumu, dekorē ar svaigu piparmētras lapiņu. Pasniedz ar siltām siermaizītēm.
Nomizo un rupji sarīvē piecus burkānus, viegli apcep olīveļļā, tad pievieno pusotru litru tomātu sulas, gramus simts smalki rīvēta cietā siera, puspudeli salsas mērces, visu vāra, līdz gribas ēst. Pievieno skābu vai saldu krējumu, dekorē ar svaigu piparmētras lapiņu. Pasniedz ar siltām siermaizītēm.