Nepabeigtā dienasgrāmata


2. Septembris 2010

(bez virsraksta) @ 19:22

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]annuska
Date: 3. Septembris 2010 - 11:05
(Link)
kā var izdomāt daudz tādas lētas un garšīgas receptes? es neprotu:(
[User Picture Icon]
From:[info]aleja
Date: 3. Septembris 2010 - 13:40
(Link)
nezinu, patiesībā ļoti daudz un dažādu ēdienu var pagatavot salīdzinoši lēti. varbūt mēs vienkārši esam izlepuši, gribam ēst "svešzemju virtuvju ēdienus", izmantojot "autentiskus produktus". lielākā daļa sezonas dārzeņu maksā lēti, graudaugi, pākšaugi - arī. arī gaļu nav nepieciešams ēst katru dienu un lielās porcijās. patiesībā tikai jāatsakās no visādiem dārgiem importa produktiem.
[User Picture Icon]
From:[info]annuska
Date: 3. Septembris 2010 - 17:05
(Link)
gaļa vēl arī nav tas dārgākais, man drīzāk iziet nauda uz saldumiem un bērnu figņām. bet es nemāku visādas šitādas viltīgas zupiņas, man nekad neienāktu prātā taisīt biešu zupu ar 173 gramiem maltās gaļas, kanēli un kariju
[User Picture Icon]
From:[info]aleja
Date: 3. Septembris 2010 - 17:20
(Link)
tā nebija maltā. liess šķiņķis vai pat fileja. var jau arī bez kanēļa un karija, manuprāt, biežu zupa vienmēr ir garšīga, ja tur nepeld trekna gaļa.

saldumus var taisīt pats (cepumiņi, maizes zupas, karameles, bulciņas, kēksi), no bērnu figņām, protams, grūtāk atteikties, bet tas jau nav jāpieskaita ēdiena izdevumiem :)

būs vien jātaisa lēto un garšīgo recepšu komūna!
[User Picture Icon]
From:[info]annuska
Date: 3. Septembris 2010 - 17:51
(Link)
ā, man laikam tas "jēla" asociējās ar "maltā":)


Nepabeigtā dienasgrāmata