(bez virsraksta) @ 21:58
| | Add to Memories | Tell A Friend
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|
8. Maijs 2010Commentsvai arī - pārgriež uz pusēm divās laiviņās un liek ar plakano virsu uz augšu, to vēl iegriež trīs vietās gareniski ar nazi, iesprauž šķirbiņās ķiploka daiviņas, uzpilina biškucīti olīveļļas un pie vajadzības uzber sāli un piparus, cep, kamēr griezuma vieta ir knapi apdegusi (nevis pavisam), velk ārā, liek uz šķīvja un ēd ar visu mizu (tas ir, ar nazi un dakšiņu kā piedevu gaļai vai gluži otrādi - ar kartupeļiem vai makaroniem. šajā versijā uz šķīvja ir glīta makrobiotiska kompozīcija kuģa formā, nevis pelēka putriņa
izklausās labi tā kompizīcija KUŅĢA formā, bet tur jau tikpat viss kļūst par putriņu. Bet - noteikti ir garšīgi, jūs jau vispār labi gatavojat, pamēģināsim:)
(Reply to this)
(Parent)
|
|
Powered by Sviesta Ciba |
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|