Nepabeigtā dienasgrāmata


23. Novembris 2007

(bez virsraksta) @ 09:32

"Vai tas ir kāds pārkāpums, ka es dzīvoju savu vecāku mājā un par to maksāju 262 latus," sacīja Lācis un pauda neizpratni, vai tad, ja viņš īrētu svešu māju, viņa rīcība būtu ētiska.
 

Comments

 
From:[info]rakstnieks_nr1
Date: 23. Novembris 2007 - 09:40
(Link)
Starp citu, tur nevar īsti saprast, kāpēc Lāča vecāku māja tagad pieder Lāča meitai. Noteikti baigā ģimenes drāma tur visam apakšā.
Bet vispār jau nu var viņam tikai piekrist - ja dzīvo pie sencīšiem, bet vismaz dod viņiem kaut kādu naudu, ja jau pašam kaut kāds darbiņš ir, tad tas taču tieši ir ētiski.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 23. Novembris 2007 - 09:43
(Link)
viņš taču ir IZMANTOJIS savu amatpersonas stāvokli, lai IZKĀRTOTU savai meitai VALSTS naudu

cita lieta, ka VVF to nez kāpēc DRĪKSTĒJA
From:[info]rakstnieks_nr1
Date: 23. Novembris 2007 - 10:14
(Link)
ai nu labi - ta kā tas nebūtu tikai normāli un tikai cilvēciski, ka vecāki vispirmām kārtām domā un parūpējas par saviem bērniem. Vispār nezinu, kas tur slikts, ka tiek saglabāta asinslīnija un pēc iespējas vairāk vara un nauda uzturēta dzimtas robežās. Tas tieši rada normālu stimulu daudz rūpīgāk par visu domāt. Ja es piem. strādātu pie sava tēva, nekad dzīvē neatļautos tik bezrūpīgu attieksmi, kāda man ir piem. šobrīd, saņemot to pašu VALSTS naudu.
Turklāt būtu tik jauki, ja vēlāk izrādītos, ka starp viņu un meitu ir arī kas vairāk, nekā tikai strikti darba attiecības.
From:[info]tiesibsargs
Date: 23. Novembris 2007 - 15:37
(Link)
nevis vienkārši vecāki, bet saeimas deputāti.
[User Picture Icon]
From:[info]elina
Date: 23. Novembris 2007 - 10:36
(Link)
Vaira visu drīkst! rokas nost no Vairas!

Nepabeigtā dienasgrāmata