Nepabeigtā dienasgrāmata


15. Jūnijs 2007

(bez virsraksta) @ 12:35

 

Comments

 
From:[info]divi_g
Date: 15. Jūnijs 2007 - 13:10
(Link)
A palasīt, pirms brēkt? Čukča ņe čitaķeļ, čukča pisaķeļ, ja?

http://www.delfi.lv/news/national/criminal/article.php?id=18204750

"Dzimumakta nebija. Viņš meiteni skūpstīja, pret meitenes gribu aizskāra viņas krūtis, un smagākais, ko viņš izdarīja, — novilka apakšbikses un aizskāra dzimumorgānus," stāsta prokurors Vadims Iļasovs
[User Picture Icon]
From:[info]ikucis
Date: 15. Jūnijs 2007 - 13:23
(Link)
Ja godīgi - tad es labāk izvēlos būt čukča, pēdējā dura un saukties vēl visādos epitetos, kādus vien virtuālās realitātes uzkačātā drosme tev ļauj piekārt citiem(jo reālajā dzīvē arī pa muti šādos gadījumos var dabūt), nekā ļoti gudri diskutēt par cik % un decimāldaļām reāls dzimumakts ar bērnu ir sliktāks par apmierināšanos, aiztiekot bērna dzimumorgānus. Sorī, bet pretdabiski un perversi ir gan viens, gan otrs.
From:[info]divi_g
Date: 15. Jūnijs 2007 - 13:26
(Link)
Tātad, šajā konkrētajā gadījumā Tu izvēlies sagrozīt faktus un paust vērtējumu par notikumiem, balstoties uz šiem sagrozītajiem faktiem?
Savukārt faktu paušanu Tu uzskati par "gudru diskutēšanu"?
[User Picture Icon]
From:[info]ikucis
Date: 15. Jūnijs 2007 - 13:47
(Link)
Tātad, atgriežoties pie sākumiem. Cik saprotu satraukuma sāls ir - vai par pēršanu var likt cietumā un par "vardarbīgu dzimumtieksmes apmierināšanu" - nē?

Ja citu cilvēku, kaut arī tas būtu nepaklausīgs bērns, regulāri klapē, tad tas ir garām. Taču, ja cilvēku, kurš seksuāli izmanto bērnu, soda nosacīti, tad tas ir vēl vairāk garām. Jo tie klapētāji, kaut arī pilnīgi pārprasti, darbojās attiecību rāmī "vecāki-bērns". Bet šis kungs attiecībā uz savu bērnu darbojas nevis kā vecāks, bet gan rāmī "vīrietis-bērns/seksuāls objekts". Un man, ja godīgi ir pilnīgi vienalga vai viņš savu daiktu tajā meitenē ir iebāzis vai tikai gar acīm plivinājis. Un kaut kā pie labākās gribas negribas ticēt, ka tas nav atstājis uz bērnu nekādu iespaidu. Te jau ir jautājums vai pedofilija ir nosodāma kā tāda - jebkādās izpausmēs, vai arī tāds pedofīlijas paveids ir sodāms ar cietumsodu, šāds - ar nosacītu cietumsodu, bet vēl šis - ar pirksta pakratīšanu. Piedod, ja vari, bet man tas vienkārši liekas nepieņemami, jo pedofilija ir viens no smagākajiem noziegumiem!
From:[info]divi_g
Date: 15. Jūnijs 2007 - 14:19
(Link)
Nē, vispār satraukuma iemesls bija tas, ka daži cilvēki, Tevi ieskaitot, sašūst par to, ka "par pērienu cietumā liek, bet par izvarošanu - ne!!!".
[User Picture Icon]
From:[info]ikucis
Date: 15. Jūnijs 2007 - 14:28
(Link)
Nu varbūt nevajag citu, tostarp manā, vietā domāt - no daudz pārpratumiem un satraukumiem dzīvē izvairīsies ;) Jebšu es šajā diskusijā ne mirkli neesmu satraukusies, ka "par pērienu cietumā liek", es satraucos, ka par pedofiliju - neliek.
From:[info]divi_g
Date: 15. Jūnijs 2007 - 14:43
(Link)
Nu ko padarīsi, grešen, grešen, kad cilvēks sāk rakstīt klajas blēņas, kā "ja bērnu izvarotājus soda nosacīti", nevaru atturēties, nepalabojis.
[User Picture Icon]
From:[info]prtg
Date: 15. Jūnijs 2007 - 13:34
(Link)
A ko darīt ar tiem onkuļiem, kas atklāti pašapmierinās sabiedriskajā transportā? Esot tādi parādījušies. Man šķiet, ka vajag viņiem piešķirt personiskos transportlīdzekļus, lai brauc korķī un pašapmierinās cik nepieciešams.

No otras puses, varbūt, ka ielās ir par daudz kairinošu reklāmu.

Nepabeigtā dienasgrāmata