Nepabeigtā dienasgrāmata


7. Maijs 2007

(bez virsraksta) @ 08:41

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]sirdna
Date: 7. Maijs 2007 - 10:31
(Link)
Manā uztverē "solidarizēties ar igauņiem" nozīmētu pateikt, ka Latvija nav stāvā sašutumā par to, ka to pieminekli un apbedījumus pārceļ, ka principā ideja nav nemaz tik traka, lai par to tādu trādirīdi taisītu.

Kāda vaina solidaritātei?
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 7. Maijs 2007 - 10:36
(Link)
vai tad kādam šķiet, ka Latvija ir stāvā sašutumā? un cikreiz tas būtu jāsaka? Ārlietu ministrija jau 27. aprīlī izplatīja oficiālu paziņojumu par to, ka "Latvijas Ārlietu ministrija pauž stingru nosodījumu vandālisma izpausmēm Tallinā naktī no 26. uz 27.aprīli.

Ārlietu ministrija uzsver, ka lēmums par tā saucamā Bronzas karavīra pieminekļa pakājē apglabāto mirstīgo atlieku pārapbedīšanu ir vienīgi Igaunijas valdības kompetencē.

Demokrātiskā valstī jebkurai sabiedrības grupai, kas nepiekrīt valdības lēmumiem, ir tiesības izteikt savu viedokli, taču tam jānotiek likuma ietvaros. Vandālisma aktiem, kuru laikā tiek apdraudēta cilvēku dzīvība un veselība, kā arī bojāts un iznīcināts īpašums, nav nekā kopēja ar demokrātiskām protesta formām."
[User Picture Icon]
From:[info]sirdna
Date: 7. Maijs 2007 - 11:51
(Link)
A XYU viņu zina, kā vajadzēja un cik reizes un kam. No poļitikas un jo īpaši ārpoļitikas neko nesaprotu.

Bet, ja jau Saeima atvēzējās kaut ko bilst, tad nu būtu arī pateikuši, a tagad sanāk tā, ka šito aplam cēlo un svētīgo Ārlietu ministrijas cedeli neatceras, a Saeimas čakarēšanos atminas pa pirmo zorti.

Nepabeigtā dienasgrāmata