Nepabeigtā dienasgrāmata


21. Marts 2007

(bez virsraksta) @ 08:55

VERSIJA 1

Žurnāla «Lilit» aprīļa numurā lasāma intervija, kurā Valērija stāsta par to, kā no striptīzdejotājas kļuvusi par miljonāra mīļoto sievieti. «Aldis ir spēcīga un interesanta personība. Daudz sasniedzis. Ir patīkami būt viņam līdzās. Būt miljonāra mīļotajai sievietei - tā ir profesija. Ballītē man jāspēj izstāstīt vislabāko joku un stāstu. Man jābūt viselegantāk ģērbtai un grimētai. Jāpārzina etiķete. (..) Grūti ir tādā ziņā, ka diezgan vientuļi. Manām draudzenēm nav tāda līmeņa vīriešu kā man. Līdz ar to nav, kam paprasīt padomu. Es tomēr nenāku no miljonāru ģimenes. Man vēl daudz jāmācās,» žurnālam «Lilit» atklāj Valērija.

VERSIJA 2

Aldis Ozols teic, ka ir lasījis šo interviju un augstu novērtē Valēriju par labajiem vārdiem laikā, kad viņu attiecības jau patiesībā bijušas sabrukušas. Žurnālam «Kas Jauns» miljonārs stāsta, ka Valērijai pirms šķiršanās nav bijis viegli. «Meitenē, kuru savulaik mīlēju, es meklēju kļūdas un aizrādīju par katru mazāko sīkumu. Tas notika neapzināti.» Kaut arī Ozols nekad nav slēpis, ka mīļotā savulaik bijusi striptīzdejotāja, viņš atzīst, ka tiešī šis pagātnes posms, kas savulaik viņus saveda kopā, bijis arī par iemeslu, kāpēc abi pašķīrušies. «Es nevarēju ar to sadzīvot», teic Aldis Ozols.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 21. Marts 2007 - 09:05
(Link)
joks nebija smieklīgs, stāsts bija garlaicīgs!
[User Picture Icon]
From:[info]prtg
Date: 21. Marts 2007 - 11:23
(Link)
Žēl ir par to, ka viņa ļoti centās.
[User Picture Icon]
From:[info]ieva
Date: 21. Marts 2007 - 12:27
(Link)
vājprāta murgi!
[User Picture Icon]
From:[info]indigo
Date: 21. Marts 2007 - 19:40
(Link)
nu ja, abi viņi tik bezgala gudri un talantīgi, ka visai Latvijai(kur nu, varbūt vēl globālāk)būtu šie abi jāņem par piemēru visās jomās. Ak, un kādas sēras par šo šķiršanos, to grūti sagremot. Tāds trulums...

Nepabeigtā dienasgrāmata