Nepabeigtā dienasgrāmata


15. Februāris 2007

(bez virsraksta) @ 13:06

 

Comments

 
From:[info]susure
Date: 15. Februāris 2007 - 14:07
(Link)
1. antibiotikas tiek valjaa no bakteerijaam. visaam. arii taam, kas aizsargaa muusu labo kungjiiti. attieciigi nav kaut kaada bremzeejoshaa faktora alkohola iedarbiibai. t.i.- tu piedzeries shausmiigi aatri.
2. liela dalja antibiotiku jaadzer cik tur reizes dienaa lai konkreeto vielu daudzums buutu konstants asiniis. alkohols sho vielu koncentraaciju stipri samazina. tb- ja tu dzer antibiotikas lai tiktu valjaa no kaadas sts kaites un kursa viduu iedzer alkoholu, koncentraacija tiek izjaukta un kurs ljoti iespeejams buus jaasaak no saakuma bet jau ar citaam zaaleem,jo pret shiim jau buus veidojusies noturiiba.
3. (kur man diemzheel nav piemeeru) dazhas, ljoti speeciigas antibiotikas savienojumaa ar alkoholu rada nepatiikamus blakusefektus. slikta duusha, vemshana, galvassaapes, koma. vopshem slimniica. bet es neesmu paarliecinaata vai tas gadiijumaa nav saistiits ar dranjkjiigaam aknaam un niereem.
[User Picture Icon]
From:[info]tessera
Date: 15. Februāris 2007 - 14:43
(Link)
Metronidazols, piemēram. Kad manai māsai bija kāds tur niknais iekaisums un viņa ārstējās ar metronidazolu, tad pietika ar 2 pavisam mazām glāzītēm šņabja, lai būtu jāsauc ātrie.

Nepabeigtā dienasgrāmata