× ! Edge ! × ([info]devour) rakstīja,
@ 2015-12-30 14:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Bring Me The Horizon - True Friends

2015 #kopsavilkums

Kā parasti. Kā katru gadu.

Gads bija interesants un diezgan pozitīvs.

Janvārī nolēmām izpalīdzēt R, kuru māca drūmas domas un depresija. Gribējām palīdzēt nostāties uz kājām. Beigās sanāca kā nu sanāca... Aptuvena video ilustrācija...
Bet ar visu to stulbumu vismaz sapratu, kas man ir vissvarīgākais un to cik ļoti mīlu D. Tad nu neilgi pirms R aizpisās prom, D piedzīvoja vistizlāko bildinājumu (?) cilvēces vēsturē.
Tā nu jūlijā mums bija smukas kāzas. Un lai gan Jacks bija (un ir!) saulīte, un visu smuki sabildēja, mūsu kāzubildes stāv uz kompjiem nevis internetos. Laikam pārgājis tīneidžerisma atenšenhõrisms.

Darbā. Pārlasīju pagājušā gada konspektu...'No jaunā gada mācīs tālāk.Tā nu mani mācija - hah... Redzēju, ka šefs dod iespējas saviem useless draudziņiem. Tikmēr es darbā katru dienu biju stundu ātrāk un visu izdarīju kruti. Pirms vasaras sākuma jau biju nolēmis, ka viss. Jādodas prom, savādāk nostrādāšu vel 2 gadus un tā arī nekur nebūšu ticis. 
Aizgāju, Nu jau esmu dabūjis jaunu, kura plusi ir tas, ka atrodas tuvu mājām + alga apmēram beigās sanāk tāda pati. + dažubrīd sajūta, ka maksā par nekā nedarīšanu,
Beisiklī, nomainīju stresaino darbu pret garlaicīgu chill. Redzēs kā būs.

Un tagad nesvarīgais...

GADA ALBUMS
Grūti pateikt. 
No latviešiem drošvien Skyforgeru SenPrūsija (pietrūkst man stabuļu un dūdu, bet ko padarīsi...?) un Indygo Stars (thou Decoy man joprojām patīk čut-čut labāk).
No arzemēm... Stick To Your Guns - Disobedient albums ir kaut kas nežēlīgi kruts. Tā, ka katra dziesma ir atmiņā paliekoša un uzlādē ar labām emocijām.
Tad vel H2O - Use Your Voice un Bring Me The Horizon - That's the Spirit (kas patīkami pārsteidza).

GADA FILMA
Ir vien jādod Avendžeriem. Tas, ka ļoti stilīgi taisa to savu filmu visumu. Tas, ka labi specefekti. Tas, ka spēj noturēt uzmanību visu skatīšanās laiku. Tagad tikai jāgaida, kad ārā nāks Civil War.
Vel varētu pieminēt It Fallows, kas bija tāda viduvēja filma, bet, kurai izdevās radīt diezgan labu atmosfēru.
The Man From U.N.C.L.E. ir visu laiku vislabākā Džeimsa Bonda filma PUNKTS(!)

FILMU VILŠANĀS
American Ultra un Absolutely Anything lieliski pierādija, ka ir iespējams sačakarēt labus stāstus un parādīt viņus garlaicīgi un nesmieklīgi.

GADA SERIĀLS
Ash VS Evil Dead. THIS IS MY BOOMSTICK! Seriāls, kurš pats sevi neuztver nopietni un tieši tāpēc ir tik burvīgs.
Jāpiemin, ka pa BBC sanāk daudz labu dokumentālo filmu noskatīt. Reggie Yates Extreme Russia bija diezgan labs un interesants staffs. + viņš tagad vel par Britiem pašiem taisa mazo ciklu.

GADA SPĒLE
ALL HAIL THE KING! Witchers... protams, ka Witchers. Dziļš un krāsains stāsts. Interesanti tēli. Burvīgas vides. Un tad vel tas DLC, kuru izgāju kādās 13h neatejot no ps. Tas bija burvīgi.
Šajā gadā arī beidzot izgāju Mass Effect 2 un 3. Arī kvalitātī lieta. Muļķīgi, ka es ātrāk nezināju cik tomēr foršas spēles.

GADA GRĀMATA
Edžus ir lohs un šogad neko nav izlasījis. Atnākot no darbiem (vai brīvajās dienās) gribas tikai zvilnēt pie tv un neko nedarīt. Varētu mēģināt no jaunā gada saņemties un sākt lasīt kādu labu fantasy staffu.

GADA TROLLIS
[info]_redrum bija diezgan labs. Žēl tikai, ka pašā interesantākajā brīdī viņš pazuda :'(
Toties [info]and_eli parādija, ka arī latvieši var būt PILNĪGI atsaldēti un prātā pisti.

GADA POLITIKA
Nacionālā apvienība spēja gada laikā no - MĒS ESAM LEPNĀ UN STIPRĀ LATVIEŠU TAUTA!!!, kļūt par - VISS MŪS APDRAUD, VISI IR PRET MUMS, LIBERASTI IR LOHI!!! Bravo saldeņi...

GADA FAI...uj nē...PAG.IZDEVĀS LABĀK NEKĀ DOMĀTS
Šis aiziet LDZ, kuri veiksmīgi izgāja no #kodarivilciena PR jucekļa. Ar cieņu un normālu humoru.


Tad nu. Savu iepriekšējā gada apņemšanos es izpildīju. Izpildīju tik ļoti, ka uz pāris mēnešiem sabeidzu muguru. Bet reslings bija jauks. + laba fiziska aktivitāte. THIS IS PROGRESS CLAP CLAP CLAPCLAPCLAP
No jaunā gada - atsākt regulāri trenēties (jo tagad 3x nedēļā hanteles ir par maz) un sākt lasīt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?