× ! Edge ! × ([info]devour) rakstīja,
@ 2014-07-22 14:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:The Bouncing Souls - GONE

Vienmēr, kad uztaisu jaunas krāsas cilvēkiem ir 'kas tas ir?/ko tas nozīmē?'. Un man vienmēr ir dīvaini stāstīt un mēģināt cilvēkus pozitīvi tam noskaņot. Jo tomēr tās ir lietas, kas man svarīgas un tuvas. Mana pasaule, manas intereses, manas atmiņas. Un dažreiz pat tuvos cilvēkus ir grūti tam laist klāt... My life - my rules.
Bet lai jau. Pielikšu šo ierakstu pie atmiņām un nākamreiz, kad kāds prasīs - izvilkšu gaismā.

1. Bija Pepsī. Tas tīri tiki taisīts, kā veltījums(???) CM Punkam un tam, ka savā veidā arī tas mani sākumā iespaidoja, ka var dzīvot arī kaut kā savādāk (nejaukt ar to hipsteru no http://www.savadak.lv/ ar viņa ģeodēziskajiem kupoliem un piparmētru tējas klizmām). Bija apnikums uz visām dzeršanām un uz visu. Sāku redzēt, ka nākotne izvērtīsies nepatīkama, ja turpināšu patērēt alko un tāpēc jāmet viss tas nost. Un sākumā (pirmo gadu kkur) tas pepsī arī palīdzēja noturēt un saprast ko un kāpēc daru. Kāpēc dzīvoju tā kā dzīvoju.
Un tas nav tāpēc, ka - veselīgāk. Tas ir tāpēc, ka tas nav vajadzīgs un tā ir mana izvēle.

2. Bija Jāņu vainags. Un šis gan vienkārši ir tāpēc lai es neaizmirstu vecotēvu un atcerētos visu ko viņš ir darījis. Cik smagi strādājis, cik grūti dzīvojis, cik ļoti dzīvē izsities... un arī cik ļoti skumji tas viss beidzās. Lai atcerētos to darba tikumu un visu smuko, kas bija bērnībā. Lai tas paliktu.

3. Bija roze uz elkoņa. Un te nu es varētu teikt, ka roze simbolizē smuko dzīvē un zirnekļtīkls, kas iet cauri simbolizē laiku. To kā tas viss mainās. Vīstoša nauda, kā tautā saka... Bet es tā teiktu, ja būtu 20 gadīga meitene ar sapņu ķērāja tetovējumu uz lāpstiņas (vai arī vienu no tām stulbajām spalvām, kura pārvēršas putnos (jā - jūs tiešām esat oriģinālas)). Patiesībā es vienkārši vēlējos smuku traditional tetovējumu, kur sarkanais ir sarkans un zaļais zaļš. Un tīklu, kurš skaisti parāda simetriju. 
Un vispār. Ko gan baigi var vel uz elkoņa uzlikt, tā, lai tas būtu nolasāms? Nez.
Pagaidām ar šo arī bija vislielākās sāpes un dīdīšanās. Taisīts 4 stundas. Bija to vērts. Sadzija lieliski.

4. Un visjaunākais ir VecRīgas siluets. Šis man baigi saistās ar laiku pastā un to kā braucot divdesmit otrajā autobusā austiņās tika drillēts The Bouncing Souls (if you dont know them you should check them out (TB - nospied uz hipersaites un noklausies dziesmu par depresijas pārvarēšanu)). Un vispār ar laiku, kad no fermas pārcēlos uz Rīgu. Tāpēc lōģiski, ka tika savākts (diezgan nekaunīgi gan) TBS logo un NY skyline tika aizstāts ar VecRīgas. Man patīk tā pilsēta. Par spīti visām vecajām tantēm sabiedriskajā transportā, par spīti visiem sadzērušamies  bomžiem (un ne tikai), par spīti nelielajai netīrībai un krieviem. Tā tomēr ir viena smuka vieta.
Jaatzīst, ja es aizietu uz Rīgas Tinti un teiktu, tagad tā - man vajag TBS logo, kuram NY skylaina vietā ir Baltā Kāpa, ZV vidusskola un varbūt Skultes luterāņu baznīcas silueti... mani visticamāk pasūtītu divas mājas tālāk un visa krāsa, kļūtu nenolasāma.
+ tagad varu teikt, ka 'I'm wearing my heart on my sleeve (kas arī ir sasodīti patiesi) - look there it is'.

5. Viduslaiku baznīcas vitrāža, kurā svēto vietā ir Bulbazaurs no pokemoniem. Sasaista manu bērnību un mīlestību pret pirmās paaudzes pokemoniem ar manu sarkastisko attieksmi pret reliģiju - in general. Daudz krāsas and shit. Man joprojām patīk nenopietnas lietas. Un nēvēlos izlikties ļauns, lai gan tāds neesmu.

6. Mana Out Of Step melnā aita. Negribēju taisīt parastu melno aitiņu, tāpēc uztaisīju to kā gentleman portretu. Uzvalks un cilindrs. Tā jau arī dažreiz pašam liekas, ka esi ģimenes melnā avs. Lai kā arī Tevi un Tavas izvēles redzētu citi.

7. never_know jūzerneims uz labās rokas. Tapa pāris dienas pirms ar Dagniju aprecējāmies. Un liekas dīvaini, ka internetos jau esam pazīstami gandrīz gadus 8. Ciba lol.

8. 'Say NO to drugs - Say YES to steak'. Man garšo gaļa. Un tā kā vel strādāju steakhousā tad tas bija tikai loģiski, ka uztetovēšu sev jēlu t-bone steika gabalu. Veģetārieši un vegāni raud stūrī.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?