× ! Edge ! × ([info]devour) rakstīja,
-And now please stand up for Latvias national anthem: ''not by lazing and rotting''.
Reprezentabli...Ja esi ieradies uz death metal konci...

Ok...Nomainam himnu.Un pēkšņi.OUT OF NOWHERE- LABKLĀJĪBA!Jo pilsoņi beidzot saprot - jādara pašiem.Viņi ķeras pie lāpstām, špaktelēm, skrūvgriežiem un iet sev celt gaišāku nākotni.
Darbs ir tikums!Visi ir vienlīdzīgi un tiesīgi būvēt savu nācijas spožumu!
Come on, son!Nopietni?
Ok...Himna tagad ir tieši laikā.Viss!Vēstījums u.t.t. ...Iet gadi.Mēs turpinām dziedāt, ka jādara pašiem, ka darbs ir tikums.Nekas nemainās...Bet mēs turpinām dziedāt.
Vai arī.Otrs variants.Iet gadi.Mēs turpinām dziedāt, ka jādara pašiem, ka darbs ir tikums.Viss mainās!Mums ir labāk...Tad kāpēc turpināt dziedāt dziesmu?Mēs esam pārtikuši...Cilvēku domāšana ir mainījusies...

Dziesma neizmanīs cilvēku domāšanu...Un kā jau es teicu, tas būtu diezgan liels lol, ja šajā valstī dziedātu par to, ka vajag vel vairāk strādāt...Kamēr vieni sitīsies par tiem 80 ls, tikmēr citi sēdēs - kasīs dirsas un saņems 20x vairāk.
Es katru dienu strādāju sev un savai ģimenei tā, ka mans krekls ir slapjš un izgriežot tek...Līdz mugura sāp kā kuce un liekas, ka pleci uzsprāgs...Bet es turpinu strādāt - sev un savai famīlijai.Un tajā pat laikā būs cilvēki, kas nesapratīs, kāpēc es strādāju un nafig to vispār vajag ;)

Padomājot atcerējos kā viņš skan...vienbalsīgi.Un tad jau es zinu, ka pasākumos dziedot otro basu nojauktu cilvēkiem sev pa perimetru melodiju.

Un vispār man labāk patiktu Skyforger - Latviešu Strēlnieki [vai kaut kas no tā albuma].Jo dafiga patriotiski, dafiga labi skan + dungoju visu laiku un vel piespēlēju eirgitāru.
BET LATVIEŠI...VEL...TURĀS!

Un vispār es jau pirms stundas gāju gulēt...
Un vispār ar mani dirsties mūzikas jautājumos ir useless...
Un vispār es dzīvoju pie himnas autora dzimtās pilsētas...RESPECT!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?