× ! Edge ! × ([info]devour) rakstīja,
@ 2011-04-04 18:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Becoming The Archetype - The Magnetic Sky

Nekad nav paticis tur iegriesties.Varbūt tieši tāpēc tur esmu bijis tikai kādas trīs reizes.Vienreiz pirms miljons gadiem lai izņemtu kādas skolai vajadzīgas grāmatas, otrreiz tāpat, līdzi kādam no vecākiem.Bet secība varētu būt arī mainīta šīm abām reizēm.Un šodien bija trešā reize.
Sāksim ar to, ka man vispār nepatīk šī ēka.Pretīgas kāpnes, kuras liekas ir taisītas no kartona un finiera, jo vietējie diez vai kaut ko labāku savā māju celtniecībā ir spējīgi izmantot.Pie tam šīs kāpnes ir uztaisītas ļoti stāvi.Tik stāvi, ka atceros, ka bijušais-bijušais klasesbiedrs vairākas reizes bija smagi noripojis.Un tad vel protams tumšais gaitenis.
Tāpēc cenšos izvairīties no šīs ēkas.Nabadzības un pretīgama smaka...Bet neko!Šoreiz nevarēja izvairīties...
Uzrāpos augšā pa stāvajām kāpnēm, gāju cauri tumšajam gaitenim, kurā vienīgo gaismu ienes gaiteņa galā esoša vārga gaismiņa...Paceļam mani pasveicināja trīs beigtas peles, kuras rāmi izsvaidītas mētājās pa koka grīdu.
Ak!Kā man patīk vietējā bibliotēka...
Vismaz tagad ir gandrīz visa nepieciešamā literatūra.Darīt darbu tik un tā ne sevišķi gribas.Pat ne taisīt Susuram prezentāciju par Sātanismu.Pat ne taisīt prezentāciju par Prāgu [lai gan Jānis uzpeldēja koledžā un varbūt pat nāks...kuru gan es cenšos apmānīt - NENĀKS!Jams ir pinpis un punkts!].
Kaut kad sadzeršos kafiju un drukāšu naktī kā vajprātīgs.Lai gan vajprāts ir mans ierastais stāvoklis.

In other news.Pētījumi rāda, ka 98% gadījumu braucot vilcienā Rīga - Daugavpils, nav iespējams nokļūt uz Ventspili.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?