× ! Edge ! × ([info]devour) rakstīja,
@ 2009-11-09 17:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Torture Killer

Mani kaitina, KAITINA, ka tik līdz ir kāds POPULĀRĀS metālmūzikas koncerts uzreiz cilvēki tev sāk prasīt- nu, iesi...?!jo tev taču ir gari mati un zābaki, un tu klausies to Sātana mūziku.
ok.let's set it straight...tas, ka es klausos tādu mūziku, nenozīmē, ka man uzreiz patīk visas iespējamās grupas.HOLY FUCK!Cik gan tas ir pārsteidzoši un, kurš gan kaut ko tādu būtu gaidījis.Man pat Metallica nepatīk...ok man patīk pirmais albums, kur var just tādu Deiva auru un kurš vel ir pietiekami thrashīgs.tālāk viss līdz melnajam albumam ir tā...klausāms.un viss aiz melnā albuma ir crap.sad but true lol...
Ramšteini pāris labas dziesmas, bet pat tās nemaina manu nepatiku pret viņiem, jo viņi ir vācieši.un pret vāciešiem man ir lielais naids, jo viņi ir visa ļaunuma sakne.Izņemot Kreator!
Merilinz Menzonz...iedarbojas, ja tu esi astoņus gadus vecs...bet jo vairāk gadi aizrit, jo vairāk saproti, ka nekas īpašs tas nav.
Un es negrasos iet uz kaut kādiem koncertiem, jo tas skaitās metāls.Ja Pig Destroyer brauktu uz latviju, tad diez vai kāds man prasītu, vai es iešu uz jamo koncertu...jo neviens nezin, kas tie par zvēriņiem.bet pēc biļetes es gan iestātos rindā pirmais...

Ok...jābeidz tik daudz dirst par mūziku...
Melna kaija ar sarkanām acīm un cilvēka kāju



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?