devian ([info]devian) rakstīja,
@ 2009-10-23 19:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man bija vesels katls ar boli. Amizanti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neviens
2009-10-23 19:26 (saite)
Respect - recepti, lūdzu! ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]devian
2009-10-23 19:42 (saite)
1 pudele baltvīna, saldā.
1 pudele šampanieša. Vēlams arī saldais.
Ananāsu kompots(lielā bundža).
Persiki (3gab).
Vīnogas bez kauliņiem(kāda puse no paliela ķekara aizgāja).
Mandarīni(2 lielie). Vispār ar mandarīniem uzmanīgi, par daudz nebūs labi. Tāpat arī meloni nevajadzētu likt, jo tā padarīs boli rūgtāku.
Visu sagriež gabaliņos, uzlej vīnu un liek ledusskapī ievilkties. Pēc kādām aptuveni 30 vai bišķi vairāk min pievieno šampanieti un boli atstāj vēl uz kādu brītiņu ievilkties, lai labāka garša.
Principā šampanieti + baltvīnu prasījās vēl vairāk klāt, jo augļi bišķi pa daudz man tur salikās. Proporcijas nav mana stiprā puse.
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?