kabatas baterija ([info]despairbirds) rakstīja,
@ 2007-11-02 22:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien skolā biju dusmīga tākā. Nesaprašanā. Cilvēki melo acīs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]basteta
2007-11-03 23:22 (saite)
pazīstama situācija!jušana pretīga!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]despairbirds
2007-11-05 15:57 (saite)
Man besī, ka man jāpieskata cilvēki, kuri vēl acīs melo. Man pat nav par viņiem jaatbild, bet tikuntā viņi melo. Laikam jau esmu ļoti ļauna un no manis jāvairās!
Kāpēc nebiji skolā? Rudens iezadzies?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]basteta
2007-11-05 18:57 (saite)
kurus cilvēkus tad tu pieskati? vai kādu no skolas? par to ļaunumu tā grūti spriest, pati to jau neizjūtu...man tā šķiet,ka apkārtne ļoti maina cilvēkus,man ne reizi vien pēdējā laikā tas pierādās...melot laikam ir cilvēku dabā...
nebiju skolā,jo jūtos slikti,problēmas ar veselību,bet labi,ka ne nopietnas...rudens slinkums iezadzies arī iekšā!negribas neko darīt....kā saka,garstāvoklis arī bojā veselību...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]despairbirds
2007-11-05 19:18 (saite)
Madaru. Viņa sāk nenākt skolā un man galīgi nav prātā iet meklēt viņu, lai paskatītos ir vai nav. Bet kad pajautā, tad atkal nevaru atteikt, bet viņa melo, acīs skatīdamās. Bļin, nu it kā es sistu, ka viņa neiet skolā, man tak vienalga.
Cilvēks tomēr paliek cilvēks, k-kas viņā paliek tāds, kas viņu raksturo. K-kas labs vai slikts. Bet ir jau daudzi faktori, kas liek cilvēkiem mainīties. Evolūcija tak! :)
Tu jau arī mainījies, kad sāki draudzēties ar Pēteri, bet tā notiek pilnīgi visiem, bet tomēr ir kas tāds ko tevī var atpazīt un atcerēties "veco" Anitu :D
Var jau manīties, bet tikuntā mani vienkārši dirsina, ka melo, kaujās aprunā. Es visu laiku varētu būt priecīgs cilvēks, ja vien reizēm nebūtu tādi cilvēki, kas to visu sajauc, bet īslaicīgi. Baigi māku neņemt pierē, vispār nekad nebiju to iedomājusies, kas varu tādu banu uzlikt citiem. Bet tos mīļos un foršos gan visu laiku zoboju un smejos par viņiem! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]basteta
2007-11-05 19:30 (saite)
varu iedomāties,kā tas ir....
nezinu "veco" Anitu noteikti var acerēties,bet tagad pilnīgi un galīgi tāda vairs neesmu....cenšos atgūt vecās īpāšības,nu vismaz dažas...tas ir labi,ka iemācās neņemt lietas pierē,es joprojām to neesmu iemācījusies...galvenais,ka pats ir laimīgs un,ka spēj dzīvot laimīgi un uz priekšu!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?