Dementia ([info]dementia) rakstīja,
@ 2003-05-27 22:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:confused
Mūzika:gus- dont fear the reaper

Dievs?
ir taada sajutta, ka kaads mani rausta tur, augshaa. pievelk cieshaak, pazheelo un tad atkal atlaizh valjaa, lai kuljos, kaa pati gribu/varu/maaku. buutu vieglaak, ja buutu visu laiku vienaadi vai otraadi. protams, visu laiku buut pasargaatai buutuu visvieglaak, bet ja es zinaatu, ka viss ir atkariigs no manis, tad es darbotos kaa traka (or would i?). tomeer es nekaadi nevaru saprast- kuru briidi savaa dziivee kontroleeju es pati, un kuru nee. kad ir veerts puuleeties, un kad nee. es vareetu stresot un darboties visu laiku, bet dazhreiz vienalga nekas nenotiktu, un Tas Otrs visu pagrieztu pa 180gr. kaut kaads man vareetu pateikt- luuk, tagad ir tava kaarta darboties, bet riit atnaaks Tas Otrs un saliks visu savaas vietaas. kaa es varu iznaat, kad man ir jaasatraucaas un kad nee, jo taapat no manis tajaa briidii nav atkariigs. varbuut man vispaar nav iemesls suudzeeties- taa droshi vien ir visiem. visi dazhreiz raujaas kaa traki un nekas nevirzaas uz priekshu, bet dazhreiz lietas notiek "pashas no sevis". dazhi cilveeki paljaujaas pilniibaa uz To Otru, dazhi tic, ka pilniigi un galiigi veido savu dziivi pashi. es esmu pa vidu, varbuut taapeec, ka iisti veel neesmu izdomaajusi, vai Tas Otrs maz eksistee. (sheit nedomaaju jeezu or smth, vnk kaadu Augstaaku Speeku) vai to Vispaar ir iespeejams noskaidrot? manupraat, nee. Man buutu jaaierauga Sv Marija vai Jeezus pashas aciim, lai es ticeetu Dievam. (bet how da hell es vinjus paziitu :)?) pagaidaam es to redzu kaa To Otru, kas jaucaas manaa dziivee.
man nepatiik vaardi "liktenis" vai "zvaigznees rakstiits" utt. viss notiek un veidojas sheit un shobriid, tikai manupraat, to ne vienmeer kontroleejam mees. taatad, lielais jautaajums ir: kaa var zinaaat, kad ir veerts darboties un njemties kaukaa labaa un kad tas viss vnk paliek gaisaa karaajamies? kaa var zinaat, ka tas, ko tu saac vispaar KAADREIZ nesiis rezultaatus? vai nav taa, ka ja mees visu atstaajam Taa Otra (manis peec sauciet to par jeezu vai likteni..) vai tikai savaas rokaas, tad dziive aiziet pa pieskari?



ljoti murgaini un filozofiski, es zinu, bet mna shodien taads gariigais- juutos bezspeeciiga. laikam vainiigs lielais karstums.

jushka kaa beernam, kursh iemests laukumaa, bet kam nav paskaidroti speeles noteikumi.:)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]stardust
2003-05-28 11:19 (saite)
Taa nu vinjsh i, dievs ar mums totaali speeleejaas (nokaunies kato-dievs :D), bet ja nopietni chista man shitas ir apnicis, liekas kaads nospiezh podzinju un notiek taa, paaraak daudz sakritiibas, a dievs tik smej....

(Atbildēt uz šo)


[info]fake_plastic
2003-05-28 13:15 (saite)
un dievs tik smej :DDD

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?