izelpa ([info]elpa) rakstīja,
Omg, cik interesanta tēma ^_^. (Tā kā Sims, tikai dzīvē :D)
Em, jā, par gultu - es domāju, nafig tev gultu. Ja iegribēsies gultu - nopirksi, iemetīsi to pašu matraci iekšā. Tāpēc, domāju, nav nepieciešamības šobrīd uz to tērēties. Iztikt ar matraci līdz brīdim, kad sagribas gultu.
Plīts riņķi - domāju, ka tev pietiktu ar vienu/diviem. Nezinu, cik daudz un bieži tu gatavo, bet ar vienu riņķi var iztikt. Ar diviem būtu pavisam grezni, ja tu viena dzīvo. Tējai ūdeni visērtāk, ātrāk un izdevīgāk ir elektriskajā tējkannā. Un tad nu tev jāpadomā, kādus ēdienus tu gatavotu - ja tu domā izvērsties ar lieliem ēdieniem+mērcēm, tad jau vislabāk divus riņķus. Ja tu domā uzvārīt kartupeļus un maliņā uzmest salātus, tad nafig divus riņķus.
Tāāāālāk.. emh. Tur (Nīderlande, ja?) jau arī droši vien ir kaut kādi krāmu tirgi. Tur kaut kādus dārgumus gan jau var atrast. Kaut kādus plauktiņus, kaut ko. Varbūt pat krutu galdu (turklāt to gan jau kkā izdomātu arī dabūt uz mājvietu - kaut vai padusē pasist un nest. Galdu nesusi neesmu, bet reiz pus6os no rīta braucu no Purvciema uz Pārdaugavu ar sabiedrisko transportu, padusē pasitusi krēslu. Baigi ok bija, nemaz netraucēja. Galds gan ir kaut kas cits (las. - lielāks), beeeet nu tas tā, gan jau. Nevienu mironi ar krēslu blakus redzējusi neesmu, meaning ka tiešām - kaut kā jau pārvietošanas problēmu atrisinātu).
Skapjus/plauktus kaut kādus droši vien var dabūt/uztaisīt no cardboard. Jā.
Nezinu. Padomāšu vēl. Šitā tēma man reāli patīk.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?