running to stand still

August 16th, 2010

01:21 pm - daily lol

mums piektdien bija pirmais tests matemātikā, man te tagad ir pre-statistics kursi, kur lielākoties ir tikai varbūtība, un es taču esmu pārākā lūzere matemātikā, un varbūtība nav nekāds izņēmums. galu galā testā dabūju 4.5 no 10, kas ir sūdīgi, bet pieņemami, ja ņem vērā to, ka ar matemātiku pēdējais sakars bija 12. klases eksāmenā. nu jā, un šodien nodarbībā pasniedzējs, kuru nesen redzēju sapnī (viņš mani uzaicināja feisbukā, wtf), paziņoja, ka tiem, kuriem testā ir mazāk par 7.0, jāiet parunāties ar programmas vadītāju. kā jau viens kursabiedrs teica, šķiet, AUC ir high school for advanced kids. es it kā saprotu, kāpēc viņi tā satraucas par vērtējumiem un to, vai visi saprot - ja vienā grupā ir ap 30 cilvēkiem, diezgan daudz ko bremzē tas, ja krietna daļa neko nejēdz, bet tomēr šis dienas atgadījums man atgādināja liceju. no otras puses, pat licejā man nebija jāiet taisnoties par saviem sliktajiem vērtējumiem. un galu galā programmas vadītājs atviegloti uzelpoja, kad noskaidrojām, ka es nemaz nemācīšos pie viņa, bet nabaga franču meitene, ar kuru kopā gāju parunāties, tika aizvilkta pie senior tutor. ah, bērnība, ah, licejs.
Tags: ,

10:08 pm

nu ja, un galu galā, pateicoties māmiņas uzmācīgumam un prātīgumam, es par to nolāpīto apdrošināšanu, kā liekas, varu nemaksāt neko, jo mana evak karte nosedz visas prasības. un tas savukārt nozīmē to, ka es varu pārstāt ubagot eļļu no kaimiņiem, bet nopirkt pati savējo. vai vismaz atrast normālu galdu, ja neko rītvakar uz ielām neizdosies atrast. tiesa, šodien es nejauši atradu normālu datorkrēslu, nācās tikai pamatīgi iztīrīt, un vismaz tagad es varu sēdēt ne tikai uz guļammaisa. interesanti skatīties, kā es pati pamazām apaugu ar lietām. visādas slotas, dvieļi un tīrāmie līdzekļi, kā izrādās, tomēr ir pirmās nepieciešamības preces, it sevišķi ja tev visas lietas ir tikai vienā eksemplārā.
nu labi, pietiek prokrastinēt. man vēl būs vismaz trīs gadi laika, lai to no sirds darītu.
ak, un vēl, kā izrādās, mitekļa kopējā platība ir apm. 50 kvadrātmetri, tā ka brauciet ciemos. vietas šeit ir ļoti daudz.
Powered by Sviesta Ciba