running to stand still

June 21st, 2010

12:29 am

klau, dārgie -
es gribu aizņemties uz trīs dienām riteni. apsolu nenodarboties ar drunk driving un uzvesties prātīgi. lai gan vispār es parasti izturos prātīgi pret citu īpašumu.
vienvārdsakot, cerība man ir maza, bet varbūt tomēr, dārgā un vienīgā frendliste, kāds jūsu starpā jāņos sēdēs mierā un ir gatavs man aizdot savu braucamo? (turklāt man tūlīt būs dzimšansdiena, un tā būtu skaista dzimšansdienas dāvana)
(manu riteni nozaga pirms kāda gada. un pirkt jaunu būtu stulbi, ja brauc tūliņ prom. amst. gan noteikti iegādāšos.)
Tags:

01:20 pm

no rīta pamodos ļoti laicīgi, jo bijām sarunājuši ar R. iet uz Splice, bet man jau, protams, pēc 7 gadu pazīšanās joprojām nav pielecis, ka ar viņu neko nevar sarunāt un ka mēs nekur šodien noteikti neiesim. nu nekas, pagulēt ilgāk arī ir labi. savukārt tas, kas nepavisam nav labi, ir mana datora apmiršana, nu kā tas nākas, ka pēc knapa pusotra gada dators šķiet nolietojies un neatdzīvināms. šausmīgi bēdīgi, es negribēju tagad pirkt jaunu datoru, bet kas cits atliek, man vēl jāuzraksta esejas un jānoskatās 30 rock 3. sezona.

why does it always rain on me
Tags:

10:27 pm - so you think you can tell

ja vien jūs redzētu to saulrieta skatu pa manu logu.
un vēl Pink Floyd tumbās, un es rakstu iekavētos darbus un cenšos nedomāt par to visu, kas vēl priekšā, jo tūlīt jau būs jālīgojas un tas būs tik superīgi, viss būs tik labi, un šādos brīžos tiešām ir viegli noticēt tam, ka nākotne būs.. gaiša. laikam jāuzvāra vēl viena kafija, man priekšā gara nakts.

And did they get you trade
Your heroes for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cold breeze?
Cold comfort for change?
And did you exchange
A walk on part in the war
For a lead role in a cage?
Powered by Sviesta Ciba