running to stand still

June 10th, 2010

06:44 pm

How can I not speak of God when all I see is this mirage

09:34 pm

šodien noskatījos diezgan daudz Black Books sērijas, un galu galā iešu uz veikalu pēc cigaretēm un vīna vai saldējuma, īsti vēl nezinu. rīt eksāmens. visu laiku gribas izdzēsties no dr.lv, jo garlaicīgi. vispār ir diezgan apnicīgi. turklāt man ventspilī visu laiku nāk miegs, savukārt rīgā es teju vispār neguļu. izņemot pēcballīšu dienas, kad guļu līdz trijiem, es tiešām esmu veca.

viss, esmu šodien runājusi, varu turpināt iegrimt prokrastinēšanā, man rīt eksāmens un man vēl jāuzraksta eseja. what would bernard do, huh
Tags: , ,

10:29 pm

vienīgais, ar ko es varu mēģināt sevi attaisnot, ir tas, ka Duglass Adamss arī bija gigantisks prokrastinētājs. melš, ka dažreiz viņa izdevēji pat ieslēdzās vienā istabā ar D. Adamsu, lai tikai viņu piespiestu kaut ko izdarīt. nu un galu galā viņam bija brīnišķīga (vismaz kā izskatās pēc sarakstītā) dzīve, viņš uzrakstīja 9 grāmatas un satriecošo Hitchhiker's Guide un vispār bija ļoti smieklīgs.
man vēl ir laiks, es vēl varu prokrastinēt. gan jau kādu dienu es arī uzrakstīšu kaut ko ģeniālu, līdz tam varētu turpināt skatīties lolkaķus.

11:48 pm

viss ir pabeigts un nosūtīts, mierīgu sirdi varu izdzert vīnu. oh wait, es to jau daru.
tas laikam ir pats bēdīgākais prokrastinēšanā - kad beidzot pabeidz, nav nekā, ar ko sevi atalgot, jo principā tu taču turpini darīt to pašu, ko jau iepriekš darīji.
Powered by Sviesta Ciba