running to stand still

April 23rd, 2010

04:46 am

kā teiktu mana terapeite, šis man bija nepieciešams, lai pašapliecinātos. dvēseliskas sarunas pārpasaulīgos trokšņos, visādas stulbības, un pat manas meitenes mani tagad nosoda, bet vai nav vienalga, pat mana māmiņa saka, ka tūlīt būs apokalipse, kāpēc gan es beidzot nevarētu sākt dzīvot bez maindfakiem un citiem fakapiem. es vispār tik ļoti gribu prom, ka neapdomīgi esmu gatava sačakarēt visu, ko pēdējā laikā biju sakārtojusi. labdien, mani sauc Agnese un man nav ne jausmas, ka ir pareizi jādzīvo.
no otras puses, (vismaz šobrīd) man ir no sirds vienalga. kopš es secināju, ka galvenais, ko citos vērtēju, ir viņu gudrība/intelekts, man ir kļuvis mazliet vieglāk neņemt vērā random cilvēku viedokli. jo diemžēl šie random cilvēki lielākoties nav tie, kurus es cienu viņu gudrības/intelekta dēļ, es esmu tieši tik sekla, kā man savulaik teica klasesbiedrs. nogurums. ne tik daudz no cilvēkiem kā no vietas kā tādas, man nepatīk spokpilsētas es.

People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed

10:52 am

facebook ir tik brīnišķīga vieta. šorīt jau divas reizes sajūsminājos par tur atrastām lietām, starp kurām pirmā ir šis raksts, kas labi sasaucas ar pēdējā laika starp mums, meitenēm, runājot sarunām, it sevišķi kopš es secināju, ka absolūti nāvīgākā kombinācija man ir gudri puikas, kas tai pašā laikā ir emocionāli atsaldēti un neko nejūt. un otrs rīta lolwtfomg bija mafia wars darbs Dispose of a Body, kas jāveic ar zāģa un ātrumlaivas palīdzību. liekas, vienīgā īstā gangsterfilma, ko es noskatījos un biju absolūtā sajūsmā, bija 1932. gada Scarface, bet tur neviens, cik atceros, neatbrīvojās no līķa ar zāģi.

iedvesmojoši sapņi pēdējā laikā. visu laiku kaut kur dodos.

04:33 pm

brālis mani vēstulēs apsaukā par čurku, vecāki priecājas, ka tad, kad es beidzot dabūšu tiesības (hahahah. kā tad. bet tas tā), es varēšu vest tētim baļķus (liekas, arī vecāki atmeta cerības par manis izaudzināšanu par kārtīgu sievieti, ja reiz grib, lai es vadāju baļķus), un tikko sena draudzenīte atsūtīja ārkārtīgi mīlīgu vēstulīti. šodien man patīk deminutīviņi, un vismaz viena no trim biedējošajām vīkenda dienām būs nobumbulēta. successsss un congrats, you're still doing well enough

mūžīgs paldies [info]milkies par Sufjan Stevens. viņa dziesma Sister ir ārkārtīgi piestāvīga šodienai
Tags: ,
Powered by Sviesta Ciba