running to stand still

June 2nd, 2009

06:45 am

cik nenormāli kruts lietus.

vienīgi stulbi, ka 4 minūtes pirms pēdējā brīža, kad man jāiziet no mājas, lai paspētu uz autobusu
Tags:

08:36 pm

haha, es nesaprotu, par ko būtu izpelnījusies tādu debesu labvēlību, bet šodien ir veselas divas lietas, kas ielīksmo sirdi un prātu. pirmkārt, dabūtā vieta interneta zpd konkursā, es neatceros, kad tur vispār pievienojos, bet still, vienmēr taču patīkami, kad novērtē to, ar ko esi tik ilgi mocījies. un otrkārt, mans iq esot 130, es gan neesmu droša, ka tas tests ir ticams, bet neiešu taču pārbaudīt, gan jau rītdienas eksāmens mani iedragās pietiekami.

lai nu kā, sīkumi, bet patīkami taču.

un vēl man ir jauna mīļākā lolgrupa - they might be giants ir jautri un muļķīgi, un dzied par alfabētu, bet vismaz beidzot mūzika, ko klausos, var tikt nosaukta par pozitīvu
Tags: ,

09:55 pm

tikko atklāju lielisku veidu, kā sevi iedvesmot, lol - isec mājaslapā ir eksāmenu statistikas, as it turns out, franču valodas eksāmenā procentuāli visvairāk punktus iegūst tieši runāšanā (like wtf, tā ir tā daļa, kas visvairāk mani biedē), bet vismazāk - valodas lietojumā vai rakstīšanā, īsti neatceros. savukārt vēsturē neviens nevienā daļā nav ieguvis max punktu skaitu, ja es pareizi māku nolasīt diagrammu. i can't figure out - visi vidusskolēni ir +/- stulbi vai vienkārši eksāmeni ir pārāk grūti? protams, iedvesmojoši domāt, ka ir lielāki muļķi par tevi, bet still, būt mazākajam muļķim starp muļķiem nav nekas, ar ko būtu jālepojas.

ai, es vienkārši turpinu prokrastinēt un nevaru atrast 10. klases vēstures pierakstus. fāāk, man tur bija tik smukas ķēpas par triumviru varu un zīmējums ar pēdējo vikingu, kurš nez kāpēc bija pakāries.
Powered by Sviesta Ciba