debess_kalejs ([info]debess_kalejs) rakstīja,
@ 2005-07-29 23:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Deep Purple - When the blind man cries

Vienalga
vienaldzība. tā nogalina. mani, mazu putnēnu! vienaldzība izmata no ligzdas. jā, tās pašas, kuru vecāki bija ar mīlestību taisījuši. kaut kritiens nebija sāpīgs, bet tomēr! mans otrais vienalga bij tad, kad pirmo reizi kokaīnu māģināju. tik tiešām bij vienalga. kas notiek, kāpēc! es neticēju. bet beigās nācās, jo realitāte, tā visu varenā, vienmēr uzvar. jebkuros apstākļos, jebkurā veidā. tikai pēdējā dienā es sapratu kāpēc. viens iemesls. tikai viens. tas bij tādēļ, ka es neredzēju! es biju akls putnēns. kam vēl acis nebija atvērtas. tikai pēdējas minūtēs, vērojot savu pēdējo saulrietu es pamanīju cik pasule ir skaista. tieši tad kad tev nav vienalga.
p.s. es šito atradu rakņājoties pa veciem dokumentiem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fuzzy
2005-07-30 09:51 (saite)
Vells ar ārā - pirms es izlasīju post scriptum es jau paspēju nodomāt, ka tu esi tāds kā... ēē... narķis. Nav jau nekas drausmīgs [man], bet mazs pārsteigums... Bet tas tā nav, enīvei.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]debess_kalejs
2005-07-30 11:13 (saite)
Te nu man būtu jaātvainojas jums, jo es sevī nereizi nesmu ņēmis nekādu tāda veida apreibinošu vielu. tas tikai izmantots, tikai, lai radītu atmosfēru. njā...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fuzzy
2005-07-30 14:44 (saite)
Bravo, bračiņ - tā turpināt.Jāsaka stipri vien pokemoniska frāze: "narkomanija sux by default". Bet kur vairs piebilst. Nav tas vajadzīgs. Varbūt vienīgi piemenēt šādos tekstiņos, lai radītu atmosfēru. Nu jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]etoile
2005-07-30 13:02 (saite)
Lai nu kā arī būtu - esi vai neesi putnēns/narkomāns - teksts... skaists? Nu tāds... mazliet skumīgi, sūri skaists. Jā, kaut kā tā. Un tas " tikai pēdējas minūtēs, vērojot savu pēdējo saulrietu es pamanīju cik pasule ir skaista" nodrāzti skaisti.

Vispār jau man nebija, ko teikt, tikai izlasot... bija tā, ka gribējās pateikt - skaisti. Kaut namaz tā nav...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?