Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2008-10-14 20:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pēdējo nakti pavadīju Brēmenes lidostā. Īsi pirms pusnakts atnāk sargs ar suni un pārbauda dokumentus. Ja vien jūs zinātu un varētu iedomāties, cik viedu seju rādīja sarga suns - tas bija rīženšnauzera tipa, bet tāds ar sirmām uzacīm un bārdu. Tik vēlīgi uz mums skatījās - eh..
Diezgan savādi ir gulēt faktiski vieniem tik plašā lidostā, iepriekš naktis arī ir vadītas lidostā, tomēr nekad vēl tā, ka vienīgie tādi un ka turpat līdzās čekinam, nāk no rīta cilvēki un skatās :) bet nu veiksmīgi atpakaļ no ceļojuma. viss labi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anahata
2008-10-15 06:38 (saite)
domājams Brēmenes lidosta tik tukša, jo turpat ar tramvaju var aizbraukt līdz pilsētai. Pašai ir sanācis gulēt Stokholmā (Skavsta), Milāna (Bergamo) un Franfurtes (Hāna) lidostās, pirmajās divās jāmostas ar pirmajiem check-in, Milāna vēl slēdz 3/4 lidostas, ierobežots pleķītis guļai, pēdējā vnk. burvīgi- neviens neliekas ne zinis, kur un cik ilgi guli :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2008-10-15 06:45 (saite)
daudz reisi tomēr ir agri un maksāt viesnīcai par pusnakti un nervozēt par pamošanos un laicīgu transportu - ir kā ir :) Brēmenē ir atsevišķs terminālis Ryanair'am, tādēļ tur daudz ātrāk notiek tā visa lieta.

Bergamo arī ir sanācis baudīt nakti uz grīdas, jā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?