Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2004-12-14 00:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
uzaicinaja mani shodien uz Hesburger - nu aizgaaju, panjeemu pa 1,50 Ls beernu komplektu (dabuuju kaut kaadu atslegu pieliktni, jeee..) bik iekodu tos frii un burgeri + sprite un sapratu, ka jeegas nekaadas. totaali. atbraucu maajas un kaartiigi pielikos ar bariibu. jaa, tad es paeedu.

Vispar ieniistu visus shitos makdonaldus, tas Hesburgers nav ne par ko labaaks. Suudus vien tirgo. Tad nu labak aiziet uz kebabiem un kaadu saatig kebab labak apeest. Viss, kjeros klaat pie taam bakalaura darba teezeem. Sviests kaut kads, atlieku uz pedejo briidi visu. shaize. kauns pasham. kaa jau es teicu - shodienas atzinja: fuu Hesburger, peee.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]marts
2004-12-14 00:24 (saite)
Kāds ir vismaz pārbaudījis to hesburgeru. man jau pēc nosaukuma izlasīšanas nelabi palika, tā kā nemaz nemēģināju tur ēst. Kārtīgam latvietim nemaz nav tādas iekšas lai viņš varētu ēst un arī paēst tādās piepūsto ēdienu barotavās. Vienu reizi dzīvē esmu bijis McDonaldā un arī ne pēc savas iniciatīvas, tā pat nepaēdu..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2004-12-14 00:30 (saite)
protams, ka no kaut kaaa taada paaest nezinu kursh var. vismaz es noteikti nee. Interesanta filma taa Super Size Me - tur gan pieraadas ka Amerika lielo iespeju zeme - ja ir veleeshanas no makdonalda arii var pieesties, tikai cik daudz :) Super size komplekts: pusKilo hamburgers, 600 g frii un 2 L kolas - nu tas jau saakumam amerikanim ir tieshi laikaa, ja njem veeraa ka kaadi 75 % amerikanju pateree tieshi super size :) heh. perspektiiva.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?