Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2008-01-06 22:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu tā.. man ir jauka izvēle ko ikdienā pastaigā ar suni sākt nēsāt - kādu dēļa gabalu vai asaru gāzi. Pret trakiem suņiem. šodien viens Meldru un Budeskalnu ielas stūrī izskrēja ārā, kamēr saimnieks lika mašīnu nost. Nevis šā tā pie sētas un rej, bet taisnā vektorā kā bulta pie Ledus un manām kājām un metās Ledum krāgā. Ledus mani aizstāvēt, tad nu sākās tracis. Metos tai visā iekšā, dabūju to suni nost - saimnieks arī atskrējis rokas vien noplāta, to suni noķert nevarot. šogad pirmā reize, bet nu līdz ar jaunajām mājām ik pa laikam parādās kaut kādi jauni klaiņojoši vai "saimnieks nevar saturēt" suņi. Drīz varēšu konsultēt, kā rīkoties traku suņu gadījumā. Bet nu šitas bija izcili nekaunīgs - totālas agresijas visas pazīmes. Tak metas cilvēkiem virsū. tfu.. [sekoja mazliet rupjš vārds - iz a cieņas aiz auditorijas izņemts].

Tā lūk - suni paņemt nav māksla, audzināt vajag. Eh, rīt uz domi pēc debīlās ikgadējās suņu nodevas kvīts jāaiziet pakaļ. Samaksā elektroniski, a kvīti ta vetārstam tik un tā vajag uz rokas ar štempeli. Jē, rudzīšsūnuciems gatavais.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]divi_g
2008-01-06 22:45 (saite)
Gāzes pistoli ar pipargāzi mok.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2008-01-06 22:55 (saite)
"Ieroču nēsāšanas atļauju Jūs varat iegūt nokārtojot eksāmenu teorijā par ieroču un munīcijas aprites kārtību un prasmi rīkoties ar ieroci Iekšlietu ministrijas Sporta centrā,Rīgā, Klijānu ielā 4. Maksa par eksāmena kārtošanu - 24Ls"
zini, baigi piparoti tā pipargāzes būšana pistoles veidā sanāks.

tad jau sāku domāt, ka tiešām vajadzēs nopūst putekļus no savām radiotehnikas zināšanām un ķerties atkal pie kādu pāris lielo kondensatoru samontēšanas un uzlādēšanas no tīkla pirms pastaigas. Tā tāda lieta, ka kārtīgi pakratīs sunīti, tikai tad vienai rokai vajadzēs kaut kādu metāla plāksni aptīt riņķī. Lai rokā neieķer. Ja nu elektrošoks nedarbosies, tad ar to metāla plāksni pa galvu. šaušalīgi, bet nu uz brīdi atslēgsies.

meklējot infu par elektrošokiem, atradu ko pavisam nesaistītu, bet nu nedzirdētas metodes: to tikai slāvi var izdomāt. Nu padomju cilvēkiem vispār ir čujs uz tām lietām no grāmatu sērijas Dari pats!
http://www.tvnet.lv/zinas/tehnologijas/atklajumi/article.php?id=85680

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2008-01-06 23:02 (saite)
Vecu likumu būsi lasījis, mūsdienās gāzes pistolei atļauju nevajag. Bet enivei izmaksas ir no latiem 40-50 (turku BLOW) uz augšu.
Var mēģināt arī baloniņgāzi, bet noteikti piparu, jo parastā asaru gāze (ts CS) dzīvniekus (un dzērājus) "neņem". Kādreiz par vislabākajām tika uzskatīta "krievu sintētiskā", taču tagad mok to vairs neieved.

Par linku - nē, paldies, es palikšu pie prezervatīviem ;) Un kkā neesmu neko par šamo blakusefektiem dzirdējis..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daysleeper
2008-01-07 00:46 (saite)
enivej, pa sāļu ir. varbūt pašam kaut ko sabruvēt. varbūt anarhista rokasgrāmatā ir kaut kas minēts: ņemam paciņu maltu piparu.. nu un tā tālāk, varbūt kas sanāk. man draudzenei vajadzēs nopirkt piparu baloniņu un tad nu sākumā sev tādu nopirkšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]udensroze
2008-01-06 22:50 (saite)
neapsaukājies :P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2008-01-06 22:56 (saite)
labojos un laboju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?