Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2007-12-23 10:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Alu cilvēku izrādes
izmantošu iespēju un pareklamēšu Alu cilvēks un Alu sievietes izrādes :) cita starpā - iesaku izmantot šo izrāžu e-jaunumus, jo tad var saņemt nudien pievilcīgus jaunumus par akcijām utml. Es gan visdrīzāk ieteiktu sāk skatīties šīs abas izrādes ar Alu cilvēku, jo šķiet, ka tas ir sākums un Alu sieviete ir kā turpinājums, kuru var labāk saprast, ja ir redzēts AC :) Es pats biju .. hmm.. pirms cik ilga laika uz Alu cilvēka pirmizrādi, es nudien ļoti gribēju redzēt, kāda būs tā izrāde, kurai autori sola tik ilgu nākotni un lielu apmeklējumu, bet nu skatos un priecājos, viņi nav melsuši niekus - cilvēkiem arvien ir liela interese, jo izrādes ir tā vērtas redzēt.
Labākā dāvana svētkos - pērc biļetes šeit! Visērtāk biļetes ir uzreiz nopirkt Statoil'ā, bet Bilesuservisā ērtāk vietas izvēlēties, vienīgi nepatīk, ka ir jāiet uz Kongresu namu. A ideja par dāvanām kopumā - draugiem/radiem var nopirkt kaut vai svētdienā šīs biļetes, smuki uztaisīt imitētas biļetes un vēlāk uzdāvināt īstās. Līdz zsvētkiem jau neizdosies dabūt, ja vien šajā pašā Statoil'ā nenopērk.
Un vēl.. es ceru, ka izrādes autori nav lauzuši šo jauko tradīciju, ka izrādes laikā var nosūtīt kartīti, tādēļ neaizmirstiet biļešu dāvinātājam vai draugiem paņemt adresi parasto - ar e-pastu neies cauri! :) kauč šādu te:




(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?