Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2007-12-19 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tik ļoti gribas aizdoties uz Armēniju. Šodien pārsteidza zvans no turienes. Papļāpājām par vienu projektu. Varbūt viss notiks pat daudz ātrāk kā gaidīts? :)

dabūju uz revidentu biļetes pa 5ls un tās stipri tālu 20.rindā. nu neko darīt :) tuvāk skatuvei jau nu dikti dārgi. iepriekš jau esmu redzējis, bet labprāt vēlreiz noskatītos. Mja, pēdējo gadu laikā tā nu ir sanācis, ka jrt kļuvis par iemīļotāko (jo visvairāk apmeklēto) tejāteri. Pēdējo reizi Dailē biju uz Kaligulu vai cik sen. Bet ak..paldies chocca - bijām tak uz nac teātri uz Pūt vējiņiem, heh, ja tā padomā, tad jau nau tik traki nemaz - neesmu aizmirsis nacionālo teātri pavisam :) Daile gan piemirsta jau. Tur laikam viss tagad citādi pēc tā NATO sammita.

kartītem aploksnes un citas lietas tikai šodien sapirktas, tad nu vakarā būs jāsataisa pastkartes. yeah. lai dzīvo apsveikumi. ah, nenāk ziema, nāk atceres par Islandi. Skaudri, bet skaisti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pata
2007-12-19 18:17 (saite)
nav Dailē nemaz tik citādi. Tīri un svaigi :) Es uz turieni katru 1dienu tagad piestaigāju; izklaidējamies pārsvarā uz kamerzāles nodeldētajiem dēļiem :) Patiesībā - pasakainas sajūtas!

(Atbildēt uz šo)


[info]negaisiic
2007-12-19 19:11 (saite)
oho!
kad es biju iešanas gatavībā, tad man pa 20 piesolīja un tā kā pirku kā dāvanu krustmātei, tad būtu kopā 40, bet tik daudz nebiju gatava ziedot pirmajai JRT apmeklēšanas reizei - nekad nevar zināt - un ja nu pavisam nepatīk?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?