Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2004-11-26 22:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kad Dievs publiceeja uz akmens plaaksneem kanaalaa Mozus desmit baushljus, vinsh noteikti aizmirsa piebilst vienu bausli:

Uzticies sievieteem, bet vienmer parliecinies par vinjas vaardu un darbu patiesumu.

Savaadak neviens cits kaa sievietes neprot cirst taadas bruuces un kaisiit uz taam saali. Skalji teikts, noteikti, zinu komentaros atskanees satrauktas balsis. Bet reizeem taa ir un taadelj arii vienmer jaatceras, ka jabut uzmanigiem. Uzmanigiem jabut ar visiem cilvekiem, jo nav nekas saapiigak, kaa otra cilveeka nodeviiba.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sarma
2004-11-26 23:07 (saite)
tik pat labi jau ar vīrietis var Tevi nodot. Nodevība jau nešķiro dzimumus, vecumus utt. Brūces sadzīs, bet līdz galam, man domāt, nevajag uzticēties ne vienam. Pats sev vislabākais draugs!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2004-11-26 23:10 (saite)
varbut sakritiba vai kaa, bet pedejos gados visvairak pieviilushas sievietes, turklat vissmagak 2 sievietes, kuras dzimushas 16.juunijaa :) to ka sev vislabakais draugs, laikam jau ka taa ir - bet tadelj ir bail ierauties parak sevi un neuzticeties cilvekiem pavisam, bet tiesi tas jau it kaa butu skaisti - uzticeeties otram. zheel ka mes driz laikam to pavisam nevaresim. busim ieravushies kaa gliemji savaas maajas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?