Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2007-11-20 09:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
neierasti ir sākt darba dienu ar 2dienu, bet nu.. gan arī mazāk laika sanāks strādāt šajā nedēļā, nāksies spēcīgāk saraut visu.

Bet nu IR! Biļete uz Rīgas sargiem un šonedēļ vēl aizdošos turp. Smieklīgi gan bija pirkt - nācās iegādāties Saktas pasta nodaļā. Darīju tur to pirmo reizi - nācās to pirkt internet zālē. Kad tur iegāju puika nevājā troksnī vālēja kaut kādu geimu, tā ka skanēja un rībēja šautenes :) Sasmējos, foršs darbs tāds viņam.

Šodien iesaku izlasīt žurnālā Lietišķā diena rakstu 30.lpp par korporatīvajiem blogiem. Sabiedrisko attiecību speciālistam tā ir gandrīz vienmēr veiksme, ja žurnālists ir pārpublicējis viņa teikto tieši tā, kā teikts/rakstīts, ka nav sagrozīta informācija. Par to man prieks.

Brīvdienu lielais muzikālais prieks - jaunais Travis albums "The Boy With No Name" - viņi vienkārši zina, kad man viņi ir visvairāk vajadzīgi :) Skaistākā dziesma no tā ir My eyes. (mja, youtube tas ir power, tik tagad iedomājos paskatīt, vai tur nav dziesmas klips, tad nu varu padalīties: http://www.youtube.com/watch?v=S14IHuVC0uE)
"And each day we try, the best we can to recover,
All the feelings that we left below.."
nu vai nav patiesi.

Bet nu back to work.. back to hard life. Brīvdienas bija dikti vajadzīgas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?