Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2007-10-26 14:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:paris, james kakande, chocca

Šī gada negaidītākais un pārsteigumu pilnākais koncerts - kā ļoti patīkama atgriešanās laikā: James Kakande Live in Paris. Tik pirms pāris dienām uzzināju viņa pilno vārdu, tad nu arī sākās medības. Caur viņa myspace.com profilu atradu pārsteidzošas lietas.. trīs ierakstus no viņa koncerta Parīzē!
Padalos:
You you you - http://www.youtube.com/watch?v=SNtc5FK-T_c
Sometimes - http://www.youtube.com/watch?v=DY89rqs_Acs (3'30" tāds skaists trombona solo!)
I like it - http://www.youtube.com/watch?v=MWEyQJiwGbo

protams, video sniedz tikai mazu daļiņu no tām emocijām, kas tur visā bija. Visam skaistu punktu pielika divvientulīga mājup maldīšanās no sērijas abi divi pirmo reizi Parīzē. Šķiet, ka tā bija šī gada piepildītākā diena. No rīta vēl Rīga, tad Prāga, tad Šarla de Golla lidostas neziņa un beigās arī Parīze, indiešu restorāns un tad piepeši uzaicinājums doties uz šo skaisto koncertu.
Ir jau zināmi laimīgie, kas atkal dosies uz viņa koncertu, bet nu.. man jāpaciešas, kad nākamoreizi mūsu ceļi ar šo grupu sakrustosies un kas zina, varbūt tā būs atkal Parīze.

Vai es jau teicu, ka trombonists bija vienkārši manjaks? pilnīgi traki labi spēlēja. ak, būtu vecie labie laiki atpakaļ.. gribu atkal vecos labos jazz jam.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?