Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2007-10-17 23:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dienas pirkums:
šodien Dominas supermārketā Prisma ieraudzīju žurnālu stendā uzrakstu 0.99Ls nocenoti žurnāli. Parasti nelienu neskatos žurnālus, tomēr viens žurnāla vāks apakšējā plauktā uzrunāja - nudien! Lieliskais Harvard Business Review žurnāls tieši par mani interesējošo tēmu - radošais gars organizācijā. Ikdienā šis žurnāls maksā virs 13Ls. prieks kur tu rodies.

dienas nepirkums:
meklēju arī citus žurnālus, piepeši man acu priekšā izlēca arī vairāki geju žurnāli. Cena pievilcīga - arī 99 santīmi, bet nu žurnāli ne man :) Vienlaikus mani visvairāk šokēja, ka šādi žurnāli tomēr ir tik brīvi pieejami nepilnu pusmetru no zemes - nu žurnālu vāki bija pietiekami izteiksmīgi, lai kādu bērnu vai puritāni nobiedētu kārtīgi. Iemīcīju to literatūru bik nostāk no pārējā.

šodien tā diena kā pa amerikāņu kalniņiem - tikai vakarā braucot ar riteni atcerējos, kas šodien ir par datumu un kādi traģiski notikumi šajā datumā ir notikuši pirms trim gadiem un pirms gada. ne velti saka, ka oktobris veļu laiks - jāaiziet un jāiededz divas sveces..

šodien viens draugs diezgan spēcīgi pārsteidza paziņojot, ka .. dosies rīt no rīta uz Rīgu, pie Saeimas piketēt. Jāatzīst, lai arī neredzēju visu Kas notiek? raidījumu, tomēr sākums un beigas bija gana spilgtas. Tās lietas, kas notiek pašlaik Latvijā nudien šķiet kaut kas prātam neaptverams - es domāju, ka pavisam drīz par mums visa Eiropa un vēl tālāk smiesies. Ne velti draugi no Gruzijas, kas bija atbraukuši iepazīties ar korupcijas apkarošanas pieredzi Latvijā, smējās un teica: nu tas, kas notiek jums te, tas ir kaut kas traks - kā var mērs vadīt pilsētu no cietuma (nezinu gan, kā tur ar Lembergu īsti beidzās), bet vienlaikus viņi bija iepazīstināti arī ar Jūrmalgeitas lietu. Nu viņi man uzdeva vairāk jautājumu kā spēju i atbildēt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]la_astraal
2007-10-18 10:05 (saite)
es tev vienā lietainā vakarā gandrīz uzbraucu virsū! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2007-10-18 10:08 (saite)
labi vien, ka es pats to i nepamanīju :) laikam, ka ar kājām gāju ja?? arvien retāk ar kājām pārvietojos, parasti jau kaut kur braucu ar savu vesti virsū.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]la_astraal
2007-10-18 10:42 (saite)
ar richuk'. un veste ar bija, tu tikai kautkā mānīgi izniri no krūmiem :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daysleeper
2007-10-18 22:22 (saite)
džo ma jo, ta' nu jāvaicā, kur gan tu braukā?? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?