Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2004-09-29 18:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atkal esmu slims. panjemu darbaa brivdienu. vai bus labak i nezinu. shaize pa rubli. kaa lai topu vesels? dzeru gan tabletes, gan ripinjas, gan sirupus, gan zaalju teejas. kakls saap un punkji ira. nu ko lai veel izdomaa??
shodien redzeju ljoti skaistu putnu kashu grupu - kaadi 6 kaashi viens aiz otra. Der Herbst is da. To es atceros no vacu valodas stundam skolaa. Bet ari jaunums shodien - izradas, nakamo meenesi augstskolaa pavadiisim anglju meelee. Laimigi ari varesim rakstit summaries anglju meelee. kruto odnako. :| bet man gribas tapt veselam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antropologist
2004-09-29 21:13 (saite)
jaa, par eng kursu dzirdeeju, bet nezinaaju, ka jau naakamais... das ist schon.. Kaa vermuts paliidz?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2004-09-29 21:18 (saite)
nezinu kaa vermuts, bet visadi citadi zaales neparak paliidz. shaade. nu kur es taa esmu iekuulies viirusos. riit jaabut uz striipas lai tur vai kas. nezinu ko lai uz pol mark. ex maacos vispaar. tas kaut kaa dikti driiz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antropologist
2004-09-29 22:07 (saite)
ceriibas viesh testa forma, bet kaa raada pieredze, vaards tests RSU tiek izprasts ljoti plashi. Galvenais parlasit materialus, kladiti, paturet praataa kaadu viltiigo prieksveeleeshanu strateegiju, tad jau buus ok.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daysleeper
2004-09-29 22:13 (saite)
dievs dod lai pietiktu laika pat shaadiem maziem it kaa siikumiem - paarlasit tos materialus, man vinji kur nu kurais ir izmeetaati. vienu kopsavilkumu vispar izspiedu tikai vienu lapu - nu galigi nebija par ko rakstiit. vaaaks.

man nekaa cita nenak prataa, kaa tikai pasuudzeties par gruuto dzivi. kad slims, tad viss liekaas druums, gribaas dzilji dzilji kaut kur noliist un nebaazt galvu aaraa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zurka
2004-09-30 14:35 (saite)
es ieteiktu dzērvenes (tās, kas noturētas ūdenī un kļuvušas vairāk vai mazāk mīkstas) ar kondensēto pienu (to, kas ar cukuru).
neesmu pārliecināta, vai ārstē, bet profilaktiskiem nolūkiem un arī garšas kārpiņām tieši laikā!
turās, cien.!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2004-09-30 14:42 (saite)
hmm, varbut tiesham bus jasasparojas un jaanopeerk sev gardums dzeervenes puudercukuraa? :) hmm, njammiigi vinjas jau nu ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?