Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2004-09-21 21:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
zemestriice
nu ko interesanta lieta - otro reizi muuzhaa piedziivoju ko lidzigu zemestriicei - pareizak gan sakot - pazemes grudienus. Kaa reiz draudzene bija pirmo reizi atbraukusi uz manu darba vietu, tad peeksnji saaka shuupoties lampas un koleegi teica, ka vibreejushi kreesli. Pirmaa doma nebija pazemes grudieni, lai ari velak iedomaajos, ka tie varetu but pazemes grudienu atraugas. Lidzigi bija kuraa tur 89.gadaa, kad bija rumaanijaa zemestriice un Latvijaa bija atbalsis no shis zemestrices.

taa kaa kaa nu katram gadijas to zemestrici piedziivot. jauku jums vakaru.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

uwaga
[info]antropologist
2004-09-22 09:39 (saite)
nu mani jau ar biku patricinaaja, tachu vakaraa skatoties zinjas, uzjautrinaaja tas uzskruuveetais dramatisms ar kaadu shie divi gruudieninji tika atspoguljoti.. vareetu padomaat, ka tajaa dienaa valstii nekas cits nav noticis. LNT zinjaas interveeja pat kaadu nabaga puisi (ap gadiem 25), kursh bij sabijies nu tik taalu, ka nezinajis ko vilkt kaajaas un skreejis pi kaiminjienesm, ceriibaa sanjemt mierinaajumu.. A ko ta kaiminjiene- shii shim saka "Ja takogo v vsvoej zhizjni esco nevidela". Nu tad puisis patiesi kritis izmisumaa..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: uwaga
[info]daysleeper
2004-09-22 09:41 (saite)
nja, nu gadaas dazhiem tiesham pa kaadai fobijai. nabagam bus Latvijas apstakljiem tik reta fobija kaa zemestrichu fobija jeb vibrofobija (varbut?)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?