Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2004-09-18 18:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
COSMO iesaka
Nezinu kaa jums, bet man sajuuta par to, ka nelasot Cosmopolitan, daudz ko zaudeju. ;) nesen braucot majas ar vilcienu bija taa laime (naacaas) sedet ar vienu meiteni, nu kaadi gadi 16. Shii lasa Cosmo. Mans raatni lasa lekciju materialu. Tad nu iemetu aci Cosmo' iekshaa. Tur raksts par virieshiem un vinju auto vadiitspejam utt. Tad nu arii, protams, sadalja par to, kaa autovadishana iespaido seksu. Vienu teikumu izlasiju un no taa pasha interese bija debesiis:

Kādā diennakts laikā viņam patīk braukt?
Ja dienā, tad mīlējoties viņam patīk vērot tavas kustības.

Nu saistība ir acīmredzama vai ne? da vot vienigi par nakti neizlasiju. Pāršķīra lapu. bet intriga palika. varbut nenotureshos un nopirkshu ;) hehe. man ljoti interesee, kaa man vajag braukt ar mashiinu "pareizi". Nu nez kaadus "aciimredzamus" padomus varetu sniegt viireshu zhurnals FHM? Varbut padomus:

Nečurāt pret vēju. Risinājums: nečurāt.
Ja tava sieviete izkāpa no gultas ar kreiso kāju, tātad viņai nepatika pēdējās nakts sekss. Risinājums: sasien sievai abas kājas kopā.
Ja tavai sievai patīk lasīt grāmatu tumsā, tad viņai patīk bužināt matus naktī.
Ja tava sieva krāc, iegādājies viņai ierīci "Nekrāc 2000" no SELECT kataloga.
u.c.

Es domaaju, ka musu dziive butu pagalam nepareiza, neinteresanta, nejauka un peleeka, ja vien nebuutu sho jauko zhurnalu, kas mums iemaaca tik pareizi dziivot, taisni vai prieks, kur tu rodies.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bug
2004-09-19 14:38 (saite)
:DDDD.... nu es nelasot COSMO juutos tikai ieguvusi.. visas taas muljkjiibas, ak man dieninj.. kursh tad nebrauc dienas laikaa un kuram tad nepatiik braukt, ja vien vinjam ir mashiina?? aaaaah.. man veeders saap no smieshanaas.. :DDD bet, ja uzzini, kas ir, ja brauc naktii, tad pazinjo.. man ar tiiri vai zinjkaare.. bet pirkt toch NEPIRKSHU.. :DD

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2004-09-19 14:48 (saite)
nu vo vo - man arii zinjkaare, es domaju, ka bus jaaiziet uz Narvessenu un biku japalasa tas COSMO. dikti jau nu interesanti paliek. nebutu parsteigts, ja butu arii kaada opcija: draugs brauc ar aciim ciet, tad vinsh seksaa ... :))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bug
2004-09-19 14:59 (saite)
:DD wo wo.. mosh ir arii.. un ja draugs iekaapj mashiinaa ar labo kaaju, tad vinjam labaak patiik misionaaru poza, bet, ja ar kreiso: .......... tad vinjsh vienkaarshi nemaak kaapt mashiinaa.... :DDDD taaaaaaads sviests..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?