Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2004-09-07 11:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Trakaa pasaule
Taa kaa ir mazliet ierobezhota jaunu rakstu pievienoshana, tad nu jaizmanto tas iespejas, kuras vel palikushas. Tagad teksti jaievada caur citurieni :) Tiesham lidzjuutiba bojaagajushajiem Ziemeljosetijaa. Teroristi ies arvien taalak, jo lai paarsteigtu un rakstiitu ir vajadziigi ari iespaidigi notikumi un vardarbiiba.
Shodien Tvnet mani parsteidza ar shadu virsrakstu: Rīdziniekus baro ar kaķu konserviem. Jauki vai ne? raksts ir taa veerts lai izlasitu. http://www.tvnet.lv/onlinetv/tv1/index.php?oid=3240932&tab=news
Tomer man patika ljoti shis komentaaars rakstam: Bija tāds sakāmvārds: "Sovetskij čelovek ņe sviņja - vsjo sjest". Ari ljoti jauks izteiciens :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)

sviesc
[info]antropologist
2004-09-07 11:52 (saite)
Pasties shito- man liekas pilniigs sviests, kursh kaut ko tadu ir izdomaajis?

http://www.teliamtc.lv/img/popup.gif

p.s. ejot no riita uz augstskolu, taadu pashu redzeeju vides reklaamas formaa, tachu naakot atpakalj, taa bija pazudusi. ???

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: sviesc
[info]daysleeper
2004-09-07 11:57 (saite)
smiekligaakais tas, ka man internets darbaa chakareejas un vinsh neraada attelus. nevar nolaadeet vai kas tur - vienubrid vispar negaaja utt. tad nu kad sanaaks ielaadet bildes, redzeeshu arii kas par baismu tur ir nomaskeeta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: sviesc
[info]daysleeper
2004-09-07 12:00 (saite)
vispar biju gudraaks - noladeju vinju atseviski kaa bildi saglabaaju uz cietaa. nu jaa... shito es braucu ar autobusu un redzeju netalu no Uzvaras parka - bet tas bija moments. tik kaut kaadu sienu redzeeju tajaa atteela un skiet ka reforma kaut kas utt. Bet tagad skatos . nu pilnigaakais debiilisms. Majas lapaa palasiju - nu internet reformai jaa, bet vareja to kaut kaa savadak. reti neveiksmiigs tizlums ar speeli par soc.pol. notikumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: sviesc
[info]daysleeper
2004-09-07 12:02 (saite)
vel bik spams: nu ko - shai firmelei visas tiesibas uz suudzeeshanu tiesaa!! http://www.i-net.lv/

kur varbut tik idiotiski reklaamu autori??? nu nav saprotami. Tas pats, kas ar maxima chekiem, kurus salidzinaja reklaamaa ar citiem veikaliem un ari ar to nelaimigo cepto ziloniiti. nu idiotiski!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: sviesc
[info]daysleeper
2004-09-08 09:20 (saite)
vakar uz ielas ari eksperimentaali palukojos tajaa bildee no attaluma: saakumaa tikai redzi Net reforme - un tad tas Da tomeer. nu nevar saprast. jo I nav tik ljoti izcelts kaa tas net. turklat shaurai cilveku grupai ir priekshstats par to, ka I-net nozimee internetu tieshi. turklat janjem veraa,ka taa reklamas auditorija tie, kuriem vel nav internets, tatad iespejams ari zemaka apzinja par shaadu nosaukumu internetam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hemmis
2004-09-14 18:13 (saite)
tas tāpat kā aņuks:

- kur padomju savienībā visvairāk bija maizes?
- ?..
- kotletēs!!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?