Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2004-09-01 16:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu joki, ne?

nu taa laikam ka ir, ka nav nekaa jauna shai pasaulee. Bija reiz pieduriens, kad atradu vienkarshi nospiestu logo Floorball Agency - taadu logo es atradu kaut kur Brazilijas florbola kompanijai kaut kadai.

Shodien atradu ko interesantaaku: vai redzat shajaa bannerii apakshaa paraadas zili - peleeks logo. Vai zinaat kam shaads logo ir? pachuksteeshu www.latvenergo.lv Man kleepii tagad ir vinju grafiskaa formaata graamata ar kraasaam, identiski :) nezinu vai kaut kur webaa var atrast ari krasainu. Atradu - tas gan neatbilst isti patiesibai kraasas, bet nu vienalga. Tagad bus jasak intereseeties, kursh gan taisijis sho logo :) nu joki, ne?

Dziivee tas banneris apluukojams kjiinieshu saitaa. Tur tiku caur pods.lv - mekleeju e-books. http://www.fixdown.com/soft/20009.htm Vinsh arvien tur stav kaa dziivs :) kaadaa jeegaa vinsh tur iemests, nevaru saprast.

Sheit bus arii no taas majas lapas www.ding86.com labi liels, redzams logo. Saaku sho lietu peetit dziljak. Izradas, ka kjiinieshi un japanji nav smaadeejushi arii musu zemes logo un sakopojushi ne mazums no latvieshu uznjemumu logo, piemeers sheit redzamie nosaukumi: http://www.google.lv/search?q=cache:OChNEmhHz00J:ad007.cn/logo/icon/+latvenergo+logo&hl=lv diemzhel saturs ir miris, tomer ir redzamas nelielas paliekas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antropologist
2004-09-02 08:49 (saite)
daysleeper sleeps no more... daysleeper will uncover the truth to the world.. :) Keep searching- the truth is in (*.cn) and (*.jp) :)

Bet ja nopietni, izskatās, ka pavisam nopietni esi tam pieķēries. Skaties, šitādu info attiecīg izmantojot var arī pie kāpostiņa tikt :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2004-09-02 09:12 (saite)
hehe. labs uzmundrinajums no riita :) nu kaapostinsh tik daudz ka pasham logo bus jasaak taisit :) japanjushkaam ir taadas milzu kolekcijas, ka mans tur ar saviem paris tukstoshiem logo nobaal :) bet nu interesanti vienkarshi paveerot, ka atrodas visadi japaanji, kuriem pat patik musu Latvenergo logo - kas man pasham nu pavisam neiet pie sirds :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?