hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
E klasē ir palikuši 5 bērni, kas nav slimojuši ar covid. E ir viena no tiem.

Šodien lielos bērnus sapotējām, pirmā pote. Braucu ellē ratā uz Sarkandaugavu (? Pie Dauderu muzeja), potētāja nogrozīja galvu, ka mums nav pošu pašu. Kur tādas var dabūt?
  • pie ģimenes ārsta vajadzētu varēt
  • Nu priekš kam? Pošu pases kovidam pilnīgi optional, vislaik bijušas ieteikuma līmenī, ķip, ja grib, paņem līdzi. Bet tā laikam pie ģimenes ārsta.
    • Vai vispār pošu pase ir obligāta?
      Un vai tur var rakstīt ar atpakaļejošu datumu? t.i., ja tās pases ir obligātas, man sarakstīt visas ASV potes tur?
      • Hz īstenībā, man neviens nekad nav prasījis. Eveselībā šitās tāpat nerādās, tā ka droši vien tur var sarakstīt, ko grib. Ja jau skolā visi ir, tālāk toč neviens neskatās :D
        • Šis vispār ir labs atgādinājums izdrukāt un pieglabāt visas N pošu izdrukas, jo E un M es visu izdrukāju un iedevu ārstei sarakstīt, bet N nebija vajadzības, jo viņa jau vēl skolā neiet. Paldiez!
  • pie ģimenes ārsta.
    Stājoties skolā neprasīja? Parasti izglītības iestāžu dokumentācijai obligāts ir personas kods (reģistrēta dzimšana) un saņemtas obligātās potes. Pēc tam dzīvē noder, lai sekotu līdzi, kad tekošās desmitgades u.c. periodu atkārtojamās jātaisa; kas tieši potēts u.c. Mans mīļākais dokuments. Varbūt var arī pats aizpildīt, hvz
    • Stājoties skolā ģimenes ārste aizpildīja medicīnas karti, kur (laikam) ierakstīja arī datus par potēm, ko biju izdrukājusi no ASV ārstiem.
      Par to sekošanu līdzi piekrītu, tāpēc arī domāju, varbūt varu nopirkt (vēlams, grāmatnīcā, jo pie ārsta mēs neejam pārāk bieži, tikai uz ikgadējo apskati un potēm, ja tādas nav bijušas ikgadējā apskatē) un aizpildīt pati, vnk informācijai.
  • Man arī bērniem nav pošu pašu, jo nebiju iedomājusies, ka pašai būs jāpērk (nevis pie ģimenes ārstes). Tā arī visa pošu info stāv pie dakteres, viņai sistēmā un kartiņā
Powered by Sviesta Ciba