hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ciba, tu, kas visu zina.
Kas ir labi virtuves kombaini (interesē rīve un blenderis)?
Putekļusūcēj? (Lai neaizņem daudz vietas)
Airfryer vs instapot?

Jo pēc aliču uzlējuma liekas, ka kaut kad es pieaugšu un gribēšu gatavot, bet visas mūsu iepriekšējās virtuves technikas palika Amerikā, jo bija kļuvušas netīrasnepareizie kontakti un tā.
  • Vienīgi noskaidro, kā ir ar darbināšanu - vai tam Braunam nav visu laiku poga jātur, lai motors grieztos? Putošanai tas tā, bet rīvēšanai varētu būt nedaudz neērti, ka viena roka aizņemta, bet tur barbala labāk varēs nokomentēt.
    • pēc apdeita izskatās, ka pašam jaunākajam 9 sērijas galam vairs nav jātur poga, manam vēl ir. jāsaka- tā kā tā rīvēšana ir tik ātra, tad šī man nešķiet problēma. drīzāk es atturos čakarēties un griežu ar rokām, ja bietes vai selerijas ir tādās tizlās formās, ka lai piedabūtu tos derīgus brauna atvērumam, man ātrāk ir sašņakāt pa savam. bet es neesmu baigā rīvētāja, ja ēdājiem zobi ir, tātad, lietojam tos. :)

      mazās dzirnaviņas ir supertūlis visām mērcēm, haisām, cieta bazilika pesto, ledum- nu tas ir mans otrs mīļākais galiņš aiz paša blendera, ar kuru arī situ kopā saldētas ogas smūtijiem bez raižu. izrādās, es nebiju izlasījusi manuāli un mocījos sakaltušu sieru rīvēt lielajā rīvē, bet tas jādara mazajā, haha.


      Nu un jā, putošana ir visneērtākais uzgalis- kāts sanāk tālu no "kuļamā". Tāpēc pavlovu cienītājiem tomēr jāmeklē visprastākais mikseris, ies ērtāk.
      • (bet var, es pa šo laiku esmu sakūlusi ne vienu vien pavlovas/bezē mākoni, visi dzīvi un mākoņi- lielisk, vien ja reiz meklējam katrā lietā ideālo, tad kulšanā kātam mīnusiņč)
Powered by Sviesta Ciba