hipopotama pieraksti

Komentāri

pēc apdeita izskatās, ka pašam jaunākajam 9 sērijas galam vairs nav jātur poga, manam vēl ir. jāsaka- tā kā tā rīvēšana ir tik ātra, tad šī man nešķiet problēma. drīzāk es atturos čakarēties un griežu ar rokām, ja bietes vai selerijas ir tādās tizlās formās, ka lai piedabūtu tos derīgus brauna atvērumam, man ātrāk ir sašņakāt pa savam. bet es neesmu baigā rīvētāja, ja ēdājiem zobi ir, tātad, lietojam tos. :)

mazās dzirnaviņas ir supertūlis visām mērcēm, haisām, cieta bazilika pesto, ledum- nu tas ir mans otrs mīļākais galiņš aiz paša blendera, ar kuru arī situ kopā saldētas ogas smūtijiem bez raižu. izrādās, es nebiju izlasījusi manuāli un mocījos sakaltušu sieru rīvēt lielajā rīvē, bet tas jādara mazajā, haha.


Nu un jā, putošana ir visneērtākais uzgalis- kāts sanāk tālu no "kuļamā". Tāpēc pavlovu cienītājiem tomēr jāmeklē visprastākais mikseris, ies ērtāk.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba