Date ended: 2003-10-07 16:20 ([info]darcold_massive) rakstīja,
@ 2003-02-15 14:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
PAR FEmInISMU
Fundamental chataa panesaas runa par viirieshu cuuciibu un, kas mani besii visvairaak, izdomaato feminisma teemu. Par to arii izteikshos.

Mani reaali kretinee šī "mees, sieviees varam dzivot vienas pashas" un "mees tiekam apspiestas" nepamatotaas teezes, kuras aug katras females bezsmadzenju bietee. PAMATO! man gribaas kliegt.

Redz, sievietes pashas uzprasaas uz cinisko viirieshu attiexmi - es kad augu, uzskatiiju meitenes vienaadas ar zeeniem, pashsaptotais defaultais uzskats, bet uchenei saakumskolaa taa nelikaas. Meiteneem vienmeer "bija priekshroka", meitenes "bija vaargaakas", meitenes nevar sist (toties var cuuciigi suudzeeties un nodot, kas bija ok) uttt.

Tas manī 1-kaart ieaudzinaaja naidu, kas veelaak, taapat kaa citiem viirieshiem, paariet uz cinismu (blondie joki, draazhamaas vecenes teezes, visas vecenes ir maukas, atkariiga ir cena) utt. Pilniibaa jau sievietes ieniist nevar, vinjam mums vajag.

Tad veelaak vecenes izrauj kautkautkādus vecus, savaa dziivee nepiedziivotus faktus par vechiem draazeejiem, kuri apspiezh sievietes .. (nu bija laiki, kad viirietis domineeja un sieviete bija suuds, toties shobriid sociologjika secina, ka muusdienu sabiedriibaa valda MATRIARHAATS!!!) un tagad shiis sievietes veel skandina "ka visi viiruieshi ir cuukas" un "sievietes tiek ierobezhotas".

Viirieshi atkal ir dusmiigi un taadi arii paliek. SIEVIETES PASHAS SHOS VIIRIESHUS RADA. Un tas suukaa dirsu reaali. Un sho noveerts buus gruuti, jo paaudzes ir uzauguishas shaadaa stilaa.

Taatad peec shii bezprigjla apcereejuma tieshaam gribaas pacelt roku un nolikt taa kuces pie vietas, lai zin kursh te valda.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

:)
[info]spilvens
2003-02-15 15:45 (saite)
Veiksmi!
Muuzhiigais temats-kursh vainiigs, kursh lielaaks cuuka-viir, siev...
:)) Man gribas pasmaidiit. Un taa vienmeer gadaas, ja uzskata, ka pie savaam probleemam vienmeer ir vainiigi citi. Tad rodas viirieshi cuukas, sivietes kuces...
Labaak paiet no taa visa malinja un pasmaidiit par sho ciininju. Un padomaat pasham par sevi-kaads/a esmu...

Kjisens(female)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: :)
[info]darcold_massive
2003-02-15 17:40 (saite)
es nevienu nevainoju un ne uz 1 neesmu personiigi apskaities. man vienkaarshi besii sisteema.

tad kursh raxta anoniimi - sorry, shitos es dzeeshu aaraa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: :)
[info]darcold_massive
2003-02-15 17:42 (saite)
aa, pareizi, tu jau esi female. apvainojies arii.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aminoskaabe
2003-02-17 17:16 (saite)
njaa, patiesiibaa ir jau smiekliiga taa sievieshu filosofija... ai, mani pameta, ai, vinjsh ir cuuka, ai taisaam pashnaaviibu, ai, buushu muukjene, ai, buushu lezba, ai.... vakar ar netiishaam naacaas dzirdeet taadus komentaarus. laikam manii ir par daudz viirskjo hormonu, bet diivainaa kaartaa man tas liekas smiekliigi. situaacija-paaris skjiraas. vecis, panjem iedzer un dziivo teelaak, mosh mazs gruzis dienas garumaa. a sievietes ... nu bljiin... seriaals... sanaak taa, ka es tagad nolieku saveejaas..., bet da nu smiekliigi tas viss ir... da es labaak izveelos - iedzer, uzpiipee un ej pie naakamaa. da ne jau viens vien pasaulee..

(Atbildēt uz šo)


[info]mass
2003-02-18 13:11 (saite)
ek, ko lai saka. kaukas jau jaasaka ir.

esmu samierinaajies ar domu ka taa tas vienkaarshi ir. mani gan par cuuku neviena nekad taa iipashi nav saukusi. tas kas man izbesii visvairaak ir uzspeeleetaa attieksme pret lietaam. fui - tas tachu ir netiirs, fuuuii - uz paklaaja,, neeee, tur tachu suns staigaa ar suudainaam kaajaam. man kaukas plaushaas chab, noteikti veezis. Cik biezhi tu mazgaa matus? - 1x nedeeljaa. Aaaaaarpraaats, - tev noteikti ir utis! Un tad veel- es neko nemaaku, es esmu resna, es shausmiigi izskatos, manas dreebes ir drausmiigas. Nee, tu esi skaista. Nee, neesmu.

Tas viss lai dzirdeetu preteejo laikam. Lai izspiestu vairaak komplimentus....

Labi ka I. vairaak taa nedara.

(Atbildēt uz šo)

Oooouuuu, cik ljauni:))
[info]platinum
2003-02-18 16:57 (saite)
Izskatās, ka tu neesi cūka.
Histēriska, apvainojusies bāba gan.

Tavi argumenti balstīti uz kaut kādiem pārdzīvotiem apvainojumiem, sākot ar pamatskolas skolotāju, kuru laikam nebija dūšas "nolikt pie vietas", beidzot ar pilnīgi nepieredzējušām un ideālistiski noskaņotām meitenītēm, par kuru domām Tev jau ir Nepamatots viedoklis, ka tās var rasties "katras females bezsmadzenju bietee"; tad nu tagad vicini savas dūrītes par tēmu un netēmā.
Tu vispār zini, kas ir feminisms? Man domāt - nezini, tāpat kā vairums to female būtņu, kas sevi dēvē par tādām:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Oooouuuu, cik ljauni:))
[info]darcold_massive
2003-02-25 16:08 (saite)
tu nepis par saakumskolu, tad bija taada tiraanija ka nebija ne domas nolikt kaadu pie vietas. uchenei pietika pacelt acis lai klasee acumirklii iestaatos kapa klusums.

ai, da pisies tu nahuj ar savaam dziives gudriibaam un "man domaat ka tu nezini.."
Man zinaat, ka man pajaat. tew tagad ir skaidrs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?