Date ended: 2003-10-07 16:20 ([info]darcold_massive) rakstīja,
@ 2003-05-15 19:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Karen Casey - One, I Love [Bill Laswell]

Tâkā kautkur juglā ir pārtrūcis kautkāds ūdensvads, no krāna nekas netek. uz māsas loga atradu alus kausu līdz pusei ar h2o un esmu priecīgs, ir ko padzert.
Briesmīgi sāp kājas. Tas no 3km + 100m skriešanas fizenee.
Šodien labs garīgais, specialitātē nospēlēju uz 8/9 ar visu muzikālo pedagogu slavinošām atziņām. Un to man viss likaas saulains, un, kaut gan smidzināja, ar patiku [kājas bija aizmirstas] lēni [ā, tomēr neaizmirsās], staigājos pa Rīgas mafiozajiem Elkoriem, meklējot labās austiņas, bet nu jau vairs bija to padjobkas. mass, tev tādās bija - verī flexablas Panasonic, šķiet, ražojums, ar metāla daļām. nez kur tādās būtu?
Pie krustijuma Lily tipa blondīnes rozā bixes RIKTIIGI apšļāca autokārs. "Ko es tagad, nu ko es tagad darīšu?", viņa izmisīgi teica savai draudzenei.
Man zvanot un meklējot kautkādi pieauguši cilvēki. Par laimi mobīlais izslēgts un mājās. Ko tad es tik ģelavojs palicis?
5-dienas naktī Bauskā jāspēlē reivs kautkāds. Paredzams sviests. Bet nekas.

UPD
Šodien bija pēdējā ķīmija visusskolā un pie kuces Lapiņas noteikti, paspēju viņai uzdirst sejā tā, kā nekad. priecājos par to.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kruts
2003-05-15 20:16 (saite)
nu arii I'm getting concerned. maajaas neesmu, paarbaudiit nbevaru, bet kaada iespeejamiiba, ka uz Valdemaara pie kjiim fakultaates nav uudens?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?