Date ended: 2003-10-07 16:20 ([info]darcold_massive) rakstīja,
@ 2003-05-03 14:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
DIENAS JAUTĀJUMS
KO DARĪT AR DZĪVOT TRAUCĒJOŠAJIEM KRIEVIEM?

* atbildēs lūdzu izteikt reālus priekšlikumus un argumentus.
</font>

Bīdot tekstus par to, cik ļoti mums dzīvot traucē krievi [daļa, ne visi], esmu nonācis pie secinājuma, ka SITIET KRIEVUS anti-kustību visvairāk pārstāv latviešu sievietes.
Šo es izskaidroju, ka sievietes reti kad tiek sistas un URLAS [pistie kriminaalie krievi, kuri traucē dzīvot] viņām nepiepišās.
Tikpat bieži poustos parādās kliedzieni par neesošiem stereotipiem, un sarunas bezjēdzību. Es gan uzskatu, ka sarunas tēma ir jēdzīga un pārāk maz tiek apspriesta.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kic
2003-05-08 09:14 (saite)
taatad "sitiet krievus!" i probleeemas risinaajums? ... shii probleema, nelatvieshu probleema, nau tik vienkaarshi risinaama, tai pat vareetu teikt - nau kaada universaala risinaajuma, ne kautkaada dekolonizaacija [brr vispaa sunja murgi] vai izsishana tur neliidzees jo sitot vai veel kaa niicinot krievus mums buus lielas probleemas a muusu lielo kaiminjvalsti [un nevaig te varoniigus saukljus , ka mees varam utt, nehrenaa mees nevaram, esam mazinji un visai nespeejiigi] ... Latvijas valdiibai [mnjaa shobriid gan taa i visai nespeejiiga, neprofesionaala, korumpeeta utt] buutu jaarada apstaaklji ka krieviem pashiem buutu izdeviigi maaciities valodu, shobriid shajaa jomaa i zinaami panaakumi, jo ir daudz studentu universitaatees kuri maacaas latvieshu valodaa un daudzi krievi kuri labi paarvalda latvieshu valodu lai vareetu straadaat normaalaa darbaa...bet veel daudz daraamaa shajaa jomaa un tas ir valdiibas uzdevums..
ja runaa par sadziives attieciibaam, jaa latvijaa shobriid ir divkopienu sabiedriiba un tas ir jau mineetaas valdiibas neizdariibas, neprofesionalitaates deelj... jaa ir krievi taatad ... bet vai te liidzees kautkaads sauklis - "sitiet krievus!"nedomaaju, ir divas kategorijas kuras juus esat mineejushi savos txt, kas juus uztrauc - urlas un krievi kas jau gadiem atsakaas atziit Latviju un muusu kultuuru un valodu, kaut dziivo sheit. par urlaam - tie nebuut nau tikai krievi, tur pietiek arii latvieshu, un shie urlas vienkaarshi i loxi, kaadi i katraa tautaa un taa ir vairaak sociaala probleema nekaa nacionaala ,es te par to ka te neder mineetais sauklis "sitiet krievus!". risinaajums tai ir pretspars, es neljaushu sevi vai saveejos apvainot, es sitiishu pretii cik vareeshu...
par otru krievu dalju kurus piemineeju, sheit risinaajums ir muusu attieksme, runaa a vinjiem latviski un ja taa dariis visi tad daljai no vinjiem daleks , ka nau citas iespeejas saglabaat savu darbavietu vai uznjeemumu kaa apguut latvieshu valodu, latvijaa btw i konkurences apstaaklji! ...jaa paliks dalja kuri varoniigi tureesies pie savas valodas un nemaaciisies latvieshu valodu un varees palikt bez darba...

sorry ja aizskaaru a ieprieksheejo kommentu, dazhkaart aizraujos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]immortal
2003-05-08 15:31 (saite)
nu un kāda atšķirība ,ka viņš BĻA to latviešu valodu truli iekalis??? Bļa tas ,ka viņš man var blakus skolā sēdēt un divus gadus uzmākties bļa? Tas ,ka man veikalā pusstundu jādiršas lai dabūtu tieši to ,ko es bļa gribu??? Da pošļi jūs krievi nahuj! Visi vienādi, pat pēc sejas! Visi jūs bļa vienu un to pašu darat!
zajebalo man jūsu purnos visās labi apmaksātajās vietās blenzt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kic
2003-05-08 16:30 (saite)
uii smaga teu dziive, vienkaarshi skumji paliek lasot:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]darcold_massive
2003-05-09 14:44 (saite)
stingri vârdi.. žetons tev par tiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?