Date ended: 2003-10-07 16:20 ([info]darcold_massive) rakstīja,
@ 2003-05-01 21:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sitiet krievus!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]illumine
2003-05-03 15:09 (saite)
Bet vai Tu respektē krievus? Pavēro savu attieksmi šajā jautajumā! Mani kā krievieti Tavi pēdējie posti aizvainoja. Es to neuzskatu par respektu. Nevar prasīt respektu no citiem, ja Tu pats viņus nerespektē.
Es ar Tevi runāju latviski. Apmierināts?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]darcold_massive
2003-05-03 15:28 (saite)
es dzîvoju normâlui dzīvi, un uzskatīju, ka visi ir vienādi. bet nee. viņi saaka man pisties klāt un pazemot. un tas mani aizvainoja. un atceros, kad man bija 4 un dzima māsa, es baidījos, ka viņa nepiedzims par krievušku. jau tad. nez par ko tas liecina.

atvaino, ja kaads koments tevi aizskar, es priecaajos, ka tu briivi laid latviski. ciena tev.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]illumine
2003-05-03 16:01 (saite)
Kad man bija 9 gadi un es mācījos 4. klasē, puikas no 5.klases apsaukāja mani tapēc, ka esmu krieviete. Tas arī par kaut ko liecina. Katrā tautā ir savi plusi un mīnusi, un ja Tev pāris(vai pat pāris simti) eksmplāru nepatīk, tas Tev nedod tiesības visu tautu nolamāt. Es daudz esmu cietusi no latviešu puses, bet tāpēc es nesaku, ka viņi visi slikti un viņus jāsit. Varbūt tas ir tāpēc, ka es katrā cilvēkā cenšos saskatīt ko pozitīvu. Ja Tu redzi tikai negatīvo, tad Tev nevajadzētu vismaz to paust tik klajā un agresīvā veidā. Bet tās ir tikai manas domas, katrs jau ir brīvs lai izvēlēties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?