Date ended: 2003-10-07 16:20 ([info]darcold_massive) rakstīja,
@ 2003-04-14 21:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
i`m a white european jungalist.

* visu dienu straadaaju darbu :) un paarliecinaajos, ka kultuuras darbinieki ir reaali idioti. vakara nosleegumaa bija paredzeets nosist/sakropljot tos sunjus [~4], kuri briivi skien pakalj, rej un kozh kaajas braucot ar richuku paari Zemitaanu tiltam centra virzienaa, izmantojot ~70cm garo "krievu rori", kas bija teerauda caurule ar visaam, tai piemiitoshajaam fizikaalajaam iipashiibaam, masu, cietiibu un, potenciaali, bieti defragmentaajosho, speeku. Maukas, sunji, bija nomiizushi un nosleepushies. Nekas. Manii perinaaas jaunas idejas par seerskaabi un pamatiigaakaam razborkaam, braucot trijataa. [3.=braa.k.d.taa]

UPD: Vizuāls piemērs potenciaalajaa naakotnee. dredi man veel nav, bet driiz buus.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]8
2003-04-15 02:12 (saite)
es tos sakainos sunjus ar zinu blje maitas pagajushovasar ari rulleeju neko taa pie sevis domaadama maajaas cetros no riita paari zemitanu tiltam, te peeksnji kaukaadi kverkskji, blje pirmkaart vinji mani iztrauceeja no domas, un taisniibu sakot es aii nobijos, man paveicaas ka man ir augstais ritenis, nu tb MTB, ta ka vinjiem nebija tik viegli tikt klaat, cik man info tad shie tur to objektu sargaa, tipash, bet nu vinji taadi mezhonji, es tik briinos ka shie veel ir dziivi!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mass
2003-04-15 11:44 (saite)
kaadreiz sargaaja. peec tam kad vefu paarnjeema tas itaalis, kaa vinju tur, tad vairs nesargaaja. taa vinji tur dziivo un vairojaas.

braucot caur lauku apvidiem sunju situaacijaas riktiigi saskrienos un pacelju kaajas gaisaa. tad shie neko nevar, jo kaa zinaams aatri skrienot sunim palekties ir gruuti, jo tas prasa apstaashanos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?