dak$ulis ([info]daksha) rakstīja,
@ 2005-06-28 22:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
labas vakaras.
vai uztraukties par to,kādu viedokli atstāšu?laikam jau nē...bet zinu,ka atstāju daudz stulbāku un savādāku nekā esmu.riebīgā i-neta pasaule,valoda un sajūtas pie pc,kas nonāk textos, ko raksti.

un vēl es šausmīgi centīšos vairāk nečīkstēt.Apnicis ir man un droši vien,ka arī citiem.enīve,lai vai kā,negribu vairāk.dzīvosim redzēsi,būs labi,čīkstēšana nepalīdzēs(īstenībā iekšēji tā pat noniecina).

un tad vēl tas netikums.tā jau retāk nekā citi to daru,bet nu jau par biežu.bet ir tik grūti,kad apkārt to visi dara.tad man arī parasti sagribas.bet nu būs ļoti jācenšas ni un ni(bet skumjos vakaros uz balkona mēnesgaismā ar mierīgu mūzicīņu fonā - tad gan varēs;kā arī vaaaaaarbūt retu reize pļāpājot ar kādu no viņām).

es mainos.un palieku mierapika.dīvaini.nevaru pierast,tāpēc pretojos un daros muļķīgi.pieradīšu un būs super.jau gandrīz tā ir.man tikai jāiemācās skatīties savādak.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aktrise
2005-06-29 13:36 (saite)
man arī tā ir - par to mieru. citi saka, ka es augot.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daksha
2005-06-29 14:36 (saite)
jā man ar liekas,ka tas tāpēc.parasti tā ir - kas maziņi ir traki augot kļūst mierīgāki un otrādāk.nu tāpēc jau mēs paliekam mierīgas.
tev nepatīk?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aktrise
2005-06-29 15:17 (saite)
nezinu vai patīk. kā nu kuro reizi. drīzāk ja nepatīk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?