tīri teorētiski - [entries|archive|friends|userinfo]
daina

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Rakstīt swissmiss ]

[11. Jun 2008|12:28]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]daina
Date:11. Jūnijs 2008 - 13:01
(Link)
kā taisa jeb, kur var dabūt to sojas - karija pastu?
From:[info]zurka
Date:11. Jūnijs 2008 - 13:03
(Link)
sojas gabaliņi un karija pasta
karija pastu var nopirkt krišnu veikalā un stokmanī
mērces pagatavošana te: http://klab.lv/community/gardumi/73353.html?mode=reply
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:11. Jūnijs 2008 - 14:00
(Link)
o! basmati rīsi vispār ir manta, ja izdodas pareizi iztvaicēt tādus birstošus un smaržīgus, tad var apēst ar jebko
[User Picture]
From:[info]daina
Date:11. Jūnijs 2008 - 14:12
(Link)
man laikam vēl nekad nav sanākuši
From:[info]zurka
Date:11. Jūnijs 2008 - 14:18
(Link)
tas ir ļoti vienkārši
uz tiem, ko krišnās (laikam 1kg pa 2,70) var nopirkt, ir instrukcija - ja nemaldos, 250gr rīsu nepieciešami 400ml ūdens; jāvāra uz mazas uguns, kad sāk burbuļot, nogriež pavisam niecīgu un sautē 10 min.; vāks visu laiku pa virsu un nemaisa)
[User Picture]
From:[info]daina
Date:11. Jūnijs 2008 - 14:19
(Link)
ā, nu es esmu pilnīgi psiha uz to maisīšanu, ka tik nepiedeg
From:[info]zurka
Date:11. Jūnijs 2008 - 14:20
(Link)
nepiedeg arī manā drausmīgi piedegošajā katliņā :)
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:11. Jūnijs 2008 - 14:22
(Link)
nevajag vispār maisīt, nepielīp ne pie kādiem katliem, vajag tikai pareizi nomērīt ūdeni sākumā un izmantot ļoti ļoti mazu uguni
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:11. Jūnijs 2008 - 14:24
(Link)
krišnās tiešām ir vērts? jo lielajos Rimi/Stokmanā var dabūt mūsu pašu (laikam Dobeles) Basmati par ~1 Ls/kg
[User Picture]
From:[info]daina
Date:11. Jūnijs 2008 - 14:25
(Link)
o jā, šos es pērku
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:11. Jūnijs 2008 - 14:21
(Link)
lūk: http://youtube.com/watch?v=dZJN762MrJU

princips: auksts ūdens pareizā proporcijā ar rīsiem, ļoti lēna uguns, nekāda aiztikšana un maisīšana 20 minūtes, 5 minūtes beigās bez uguns