Comments: |
| From: | daina |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 14:12 |
---|
| | | (Link) |
|
man laikam vēl nekad nav sanākuši
From: | zurka |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 14:18 |
---|
| | | (Link) |
|
tas ir ļoti vienkārši uz tiem, ko krišnās (laikam 1kg pa 2,70) var nopirkt, ir instrukcija - ja nemaldos, 250gr rīsu nepieciešami 400ml ūdens; jāvāra uz mazas uguns, kad sāk burbuļot, nogriež pavisam niecīgu un sautē 10 min.; vāks visu laiku pa virsu un nemaisa)
| From: | daina |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 14:19 |
---|
| | | (Link) |
|
ā, nu es esmu pilnīgi psiha uz to maisīšanu, ka tik nepiedeg
From: | zurka |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 14:20 |
---|
| | | (Link) |
|
nepiedeg arī manā drausmīgi piedegošajā katliņā :)
nevajag vispār maisīt, nepielīp ne pie kādiem katliem, vajag tikai pareizi nomērīt ūdeni sākumā un izmantot ļoti ļoti mazu uguni
krišnās tiešām ir vērts? jo lielajos Rimi/Stokmanā var dabūt mūsu pašu (laikam Dobeles) Basmati par ~1 Ls/kg
| From: | daina |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 14:25 |
---|
| | | (Link) |
|
o jā, šos es pērku | |