Comments: |
From: | zurka |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 12:59 |
---|
| | | (Link) |
|
pēdējā laikā es slinkoju, bet savulaik gatavoju un ņēmu līdzi visu ko - sākot ar biezeņzupām un beidzot ar panīru un kā kemune raksta - var visādus sautējumus ar sēnēm, pupām, kabačiem, baklažāniem un citiem dārzeņiem, var salātus vai salātu sastāvdaļas, kas ātri sajaucamas pirms ēšanas, var turku (vai jebkādus citus) zirņus, lēcas ar dārzeņiem vispār ļoti vienkāršs un garšīgs ir pupiņu/turku zirņu, kartupeļu un tofu sautējums (var klāt tomātus un nedaudz biolakto) nu, jā, un manu garšas kārpiņu favorīts - basmati ar sojas-karija pastas mērci (kaut ko sīkāk var atrast manos ierakstos kopienā gardumi)
| From: | daina |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 13:01 |
---|
| | | (Link) |
|
kā taisa jeb, kur var dabūt to sojas - karija pastu?
From: | zurka |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 13:03 |
---|
| | | (Link) |
|
o! basmati rīsi vispār ir manta, ja izdodas pareizi iztvaicēt tādus birstošus un smaržīgus, tad var apēst ar jebko
| From: | daina |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 14:12 |
---|
| | | (Link) |
|
man laikam vēl nekad nav sanākuši
From: | zurka |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 14:18 |
---|
| | | (Link) |
|
tas ir ļoti vienkārši uz tiem, ko krišnās (laikam 1kg pa 2,70) var nopirkt, ir instrukcija - ja nemaldos, 250gr rīsu nepieciešami 400ml ūdens; jāvāra uz mazas uguns, kad sāk burbuļot, nogriež pavisam niecīgu un sautē 10 min.; vāks visu laiku pa virsu un nemaisa)
| From: | daina |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 14:19 |
---|
| | | (Link) |
|
ā, nu es esmu pilnīgi psiha uz to maisīšanu, ka tik nepiedeg
From: | zurka |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 14:20 |
---|
| | | (Link) |
|
nepiedeg arī manā drausmīgi piedegošajā katliņā :)
nevajag vispār maisīt, nepielīp ne pie kādiem katliem, vajag tikai pareizi nomērīt ūdeni sākumā un izmantot ļoti ļoti mazu uguni
krišnās tiešām ir vērts? jo lielajos Rimi/Stokmanā var dabūt mūsu pašu (laikam Dobeles) Basmati par ~1 Ls/kg
| From: | daina |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 14:25 |
---|
| | | (Link) |
|
o jā, šos es pērku | |