mild curry mērce ar soju
1 personai:
20 gr. sausas sojas (gulaša)
1 ēdamkarote patak's mild curry sauce
1 ēdamkarote bio lakto (vai vegāniem: sojas krējuma)
1 konservēts vai 1/2 svaiga tomāta
1/2 sīpola
1/2 neliela burkāna
nedaudz sāls (bet var bez)
recepti var atrast uz karija pastas burciņas un pielāgot.
soju nedaudz novāra. uz pannas izkausē ghi, apcep sīpolu un burkānu. pievieno nosusinātu soju, nedaudz apcep. pievieno tomātu (un sāli). sautē aptuveni 10 minūtes, pievieno bio lakto (vai sojas krējumu).
pasniedz ar basmati rīsiem (kuros nedaudz ieaukts ghi).
p.s. mērce nemaz nav mild, toties garšo perfekti!
p.p.s. un desertā, protams, pašcepta šokolādes kūka.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: